Wpis z mikrobloga

Witam, W drugiej części Monsterowej wykreślanki jako pierwszy odpada Monster Espresso, który miał 54.22% głosów i zajmuje 6. miejsce. Oczywiscie wciąż głosujecie na najgorszy smak Monstera.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam, W drugiej części Monsterowej wykreślanki jako pierwszy odpada M...

źródło: comment_EjV8xhGupYJQy4kWrcOyenOJ8aqJGfid.jpg

Pobierz

ZAGŁOSUJ NA NAJGORSZY SMAK MONSTERA

• Monster Energy 23.8% (296)
  • Monster Energy 44 29.7% (369)
  • Monster Energy The Doctor 17.6% (219)
  • Monster Juiced MangoLoco 14.2% (177)
  • Monster Juiced Ripper 14.6% (182)

Oddanych głosów: 1243

• 29
  • Odpowiedz
@oba-manigger: jakim cudem Hamilton ma tyle głosów? Nie znam osoby która by go nie lubiła. Zresztą jak ostatnio była promka w Intermarche (i chyba nadal jest) wszystkie monsterki za 3 zł to hamiltonki zeszły jako pierwsze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mellisuga: Mi smakuje, ale do jajek, nie jako mieszanka sosów do burgerów. Z keczupów, się przekonałem ostatnio do Madero ze słoików. Inny smak niż te z pojemnikach plastikowych. Łagodne, ostre, te z czosnkiem i te z ziołami. Natomiast te w pojemnikach i keczup Pudliszki już są dla mnie za octowate.
  • Odpowiedz
@oba-manigger: osobiście a wszystkie piłam

Klasyczny jest fajny jak masz pierwszy łyk
Mango za słodki
Doktor sok z caprio albo takie tablety pomarańczowe czy cytrusowe
44 był dobry
Ripper średni

NAJLEPSZY JEST BIAŁY POZDRO
  • Odpowiedz
  • 0
Fuj to jest tak #!$%@? słodkie że wydaje mi się, że przekroczyli w tym Max stężenie cukru. Jak można to pić?
  • Odpowiedz
  • 0
Juiced MangoLoco to był zajebisty zawód. Spodziewałem się ekstra intensywnych smaków a dostałem rozcieńczoną fante :/
  • Odpowiedz