Aktywne Wpisy

kokot1 +183
źródło: 1000007567
Pobierz
ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie

Janusz z #pracbaza pochwalił się co kupił żonie na święta.
- Telefon. Za ponad 200zł
- Używany?
- Nowy. Na abonament.
- No to nie za 200, bo trzeba koszt abonamentu doliczyć.
- Za 200, bo ona sama będzie płacić abonament.
Dodał jeszcze potem, że to niespodzianka była. Czyli żona o tym nie wiedziała.
@AgentGRU: To wydajesz 33 na miesiąc, to wcale nie tak mało. Ja w nju płacę po 19 zł na głowę i też mam wszystko. Mam ustawiony przelew co miesiąc, więc też nie muszę się tym zajmować. Tak że nie zawsze karta najlepsza. A no i nie mam abonamentu, w każdej chwili mogę zrezygnować i nie muszę się bawić w doładowywanie.
Żeby Cię trochę wyprowadzić z błędu, w abonamencie kupiłem honora 20 pro za tyle samo co w necie (nawet trochę taniej), a mam to rozłożone na 25 rat. Czyli chyba się opłaca?
Mi9t kupiłem ok 150 zł taniej niż w sklepach. No chyba się opłaca?
Za sam abonament place jakieś śmieszne pieniądze (play)1
@AgentGRU: A czemu nie xD I tak trzeba za coś dzwonić, no chyba, że ty wodą zasilasz konto
Komentarz usunięty przez autora
Co zrobiles z zaoszczedzonym czas... a nie czekaj
Kupilem inny telefon w sklepie i wzialem prepaid w Orange za 25zł miesiecznie. Mam 70GB na koncie, nie spada i szybkosc wieksza niz w T-Mobile. Warto? Warto. A jakbym był świrem mógłbym zapłacić 360zł za no-limit sms, rozmowy i miałby 1TB na rok, czyli średnio 83GB netu za 30zł