Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +113
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
atrax15 +214
1. Przeprowadziłem się z wioski na miasto (ʘ‿ʘ) Mieszkanie wynajmuje z ziomeczkiem z tańców za grosze w centrum. #!$%@?, jak tu wszędzie blisko. Ogólnie 20km za stolicą discopolo mieszkałem, po wszystko trzeba było zasuwać furą, a tu nawet monopolowy 50m obok ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Uczę się dalej tych możliwości;
- jeszcze więcej tańców
- jeszcze więcej %% ten tego
- nawet na karaoke zacząłem zasuwać, chodzę też na lekcje śpiewu
2. Definitywnie rzuciłem #salsa na rzecz #bachata. Przejadła mi się salsowa muzyka w cholerę, ale i bachata pokazała mi jeszcze więcej plusów niż zdawałem sobie z tego sprawę, jeszcze bardziej podbiło moją pewność siebie która była #!$%@? ujemna. Takiej nauki emocji, dotyku, kontaktu z drugim człowiekiem (tak, różowe też do nich należą), nie zafundowało mi nic wcześniej dotąd. Związkowo dalej #!$%@?, ale teraz bez większego ciśnienia, z luźniejszą głową i utemperowaną prawie na maxa fobią społeczną mogę się aktywnie tym zająć. Wcześniej to nie było #!$%@? technicznie wykonalne.
3. Wypuściłem ebooka o tym jak zacząć tańczyć d4nce.pl/ebook ( ͡° ͜ʖ ͡°) W skrócie po ludzku opisałem od czego zacząć, gdzie się zapisać etc.
4. Dostałem podwyżkę i uop już na stałe ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie są to jakieś potężne pieniądze ale starcza mi na tańce, chlanie i czesne na polibudzie. Do obrony, czyli jakieś 1,5 roku jeszcze tu zostanę.
5. Ujednoliciłem swojego bloga i markę d4nce.pl. Na wszelakich socialach występuje pod #d4ncepl, dopracowałem layouty aby były czytelniejsze.
Jest stabilnie. Jedynie planów na #sylwester nie mam. Bez ciśnienia, tańców i imprez w tym roku miałem od #!$%@? i nikt mi nie wmówi że muszę w jakiś wyjątkowy sposób spędzać ten wieczór (a tak się jakoś #!$%@? wokół utarło). Były co prawda oferty jebitnych imprez/warsztatów tanecznych, ale muszę przystopować z wydatkami. Chyba jakąś tanią i beznadziejną łychę kupię i wbije na #sylwesterzwykopem, albo będę #!$%@?ł w #wotblitz.
Znośnego weekendu
#taniec #podsumowanieroku
- Wyciąć włókniaka z głowy, ex-nowotwór jelita here, miałem jeszcze jakieś gówno na lędźwiach ale w listopadzie pozbyłem się.
- Ogarnąć pozostałe sprawy zdrowotne, będę miał już kartę medyczną z compensy z roboty, tarczyca do kontroli, dentysta jeszcze do dokończenia
- Pójść na jakieś szybkie randki, idee znam ale nigdy nie byłem, i czemu by nie spróbować
- Więcej poimprezować typowo klubowo, nasze tematyczne bachatowe imprezki są spoko ale lubię
@Nxtp: czyli tylko seksu chcesz z dziewczynami?
z jakiego powodu bachata? ja celuje w swing ze względu na muzykę i taniec :D
@Nxtp: Co masz na myśli? xd
Nie masz wpływu na to, czy różowa ci nie #!$%@? z innym do łóżka, zwłaszcza kiedy takiego