Aktywne Wpisy
wojtas_mks +372
Chyba już można oficjalnie stwierdzić, że "szury" miał rację w sprawie lockdownów, obostrzeń, maseczek i nieskończenie wielu dawek szczepionek.
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Mac02 +20
mam pytanie do Mirków, bo ostatnio pod artykułem o tym że Polacy jeżdżą pełnoletnimi samochodami była zagorzała dyskusja i większość naturalnie broni 15-20 letnich samochodów.
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
tutaj bezsenność here dlatego dziś się uczę programowania (java), o czym marzę od zawsze
jestem właśnie po 3h tutorialu na yt i zamiast biernie się przyglądać chciałbym postawić sobie cel na jakiś prosty programik i uczyć się w drodze do jego realizacji. jakieś pomysły???? i dare you
Kalkulator
@powodzenia: tradycyjnie - zacznij od kalkulatora
może być z jakąś banalną grafika
podaj a:
...
podaj znak dziaania:
..
pobad b:
..
wynik to:
@Pickle_Rick: kupię to guwno. może wydane pieniądze zmotywują mnie do ukończenia tego kurs
1.Kalkulator
2. Przeliczenie wartości np kilometry na metry, masz cały układ si
3. Szyfr Cezara
Dojdziesz do obiektówki to możesz jakiś program typu Zakład mechaniczny gdzie zobaczysz jak zastosować interfejsy, dziedziczenie, kolekcje oczywiście wszytko w konsoli. Nie baw się w interfejs graficzny w javie bo to zbędna robota.
W zakładzie masz pracowników i samochody do naprawy. Na początku gdy program będzie pracował na jednym wątku zrób przyjmowanie samochodu do naprawy i