Aktywne Wpisy
mirko_anonim +207
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
mirko_anonim +136
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Jak już wspominałem stawiam serwer świąteczny #lineage2
Zapraszam do wspólnej zabawy, brania udziału w ciekawych eventach i wspólnie spędzonego fajnie czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0 pay2win, 0 donatów, 0 ogarniętych adminów :D
Strona serwera - https://lineage2christmas.blogspot.com z informacjami jak się połączyć
Start serwera dzisiaj 19:00
Zapraszam do gry :D
#l2christmas #gry #mmorpg
Ponieważ nie znalazłem paczki serwera Interlude /C4 z gm shopem, bufferem i innym customami. Ten server stoi na l2mythras
2. Server padł co teraz?
Pisz mail do : l2xmass@gmail.com
3. Chciałbym coś zmienić na serwerze
Świetnie napisz co byś zmienił jeśli większość społeczności będzie za i umiałbym to zmienić tak zrobię :D
4. Mam pomysł na eventa!
SUPER! pisz do mnie na wykopei albo na maila
@Dzierzb: Raczej to pierwsze, nie mam doświadczenia na powazny projekt a nie chce marnować setek godzin przypadkowym wipem xD Poexpić, pobić raidbosy, bosa rogala ( ͡° ͜ʖ ͡°) @m__b może się skusisz:P? posmiać i tyle :D
Jak #!$%@? Ci sie przy tworzeniu postaci to masz zly system, pobierasz jesszcze raz