Aktywne Wpisy
waro +340
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
frenm +135
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
W poprzednich latach udawało mi się bez kupowania niczego uzupełnić chociaż jeden styl, a teraz po kilku tygodniach atmosfery mam jakieś 4-5 ozdób z piątego poziomu na 30 wymaganych w każdym stylu, a wszystkie skorupki poszły na duże ozdoby, bo nie wylosowałem ani jednej w małych krzynkach, chociaż codziennie mam ich około 30. Dopiero teraz zacznę robić małe ozdoby, ale to chyba nierealne żeby zrobić wszystkie możliwe. Niby dali antyduplikator, ale tylko 17 ładunków, a tu potrzeba by było ze 100 najmniej.
Niby coś dodali, niby ulepszyli, ale jednocześnie tak powiększyli niektóre progi, że g---o się dostanie, a nie kamuflaż, jeśli się nie zainwestuje kasy.
#wot
Obchody świąteczne WG w tym roku pozostawiają tylko niesmak.
https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/edvfce/thanks_wargaming_you_shoulnt/
Pytanie po co oni to robią? Żeby pokazać jacy są pazerni?
Mogliby sobie dać siana i mieliby z tego lepszy PR, niż gdy pokazują swoją prawdziwą twarz krojąc ludzi na... camo i skorupki ozdób.
W 2018 do wszystkich albumów trzeba było zebrać 251 ozdób, i wykonanie tego było możliwe bez kupowania paczek za kase.
W 2019 wydałem 80zł na 11 paczek a i tak nie udało mi się skompletować nawet jednego albumu.
W tym roku, wszystkich ozdób jest 381, czyli o 130 więcej niż w pierwszym roku.
Byłbym
@Kaczorra:
Ja wydropiłem wszystkie 4 duże ozdoby z małych pudeł... Z czego 2 zauważyłem i założyłem, 2 zmieliłem XD
Dorobiłem trzecią, czwartej nie robię, może jeszcze dropnie, wolę skończyć
klikam przełącznik, mam niebieski ładunek i nic
Wpierw zbierasz większość dekoracji do albumu, dorabiając losowe z danego poziomu, tak, żeby na niskich poziomach mieć po 1-2 brakujących, na 5tym poziomie 4-5. Zależy ile chcesz albumów skompletować, mi zależy tylko na jednym.
Żeby zadziałał antyduplikator, musisz mieć ustawiony album, poziom oraz typ (nie może być losowego typu), no i musisz mieć wystarczającą ilość skorupek.
Najłatwiej wejść w dany album i kliknąć brakującą ozdobę, wtedy decorider będzie na