Wpis z mikrobloga

Dlaczego beka? Bardzo kulturalny list, pełna argumentacja, oferta bezpłatnej pomocy technicznej. Jak dla mnie bardzo elegancko.

@AlteredState: Przy okazji delikatnie sugerują, że sprawa może skończyć się w sądzie, bo "obraza uczuć religijnych" i liczą na polubowne rozwiązanie sprawy. Samo proszenie o zmianę nazwy jest absurdem. Co to za prymitywna religia, że obraża ją jakaś nazwa sieci mająca normalnie imię. Naciskają na zwykłych ludzi, by ją zmienili, tylko dlatego, że się
  • Odpowiedz
@Halbr: @TenAnonToKlopoty: @Raz_na_ruski_rok: co jest z wami? Skąd macie info że ktoś to zrobił specjalnie żeby ? Może ktoś sobie ustawił taką nazwę, bo lubi serial albo to imię jego kota, albo cokolwiek k---a innego, ma do tego pełne prawo. Jeśli komuś utrudnia życie nazwa wifi sąsiada to sory, ale chyba nie da rady takim przeciwnosciom losu jak przeziębienie czy przypalenie patelni xD
  • Odpowiedz
@ziele1985: @good_excuse: kontekst jest jasny, a wifi tez podejrzewam ze nazwa ustawiona celowo. Ja rozumiem ze ma do tego pelne prawo i nie jestem za tym zeby je ograniczać zastanawiam się tylko po co robic komus na zlosc? Sa z tego jakies wymierne korzyści? Żyjemy w stadzie chcąc nie chcąc i nie rozumiem po co stwarzać kolejne podziały i tyle.
  • Odpowiedz