Aktywne Wpisy
AlienShooter +4
Prime_Show_MMA +54
🔥 Czy Wy też nie możecie się doczekać przyszłej gali Prime MMA? 🔥
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Drodzy Wykopowicze,
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącej gali Prime MMA. Czy też nie możecie się doczekać tego wyjątkowego wydarzenia? 🤔
👊 Dla prawdziwych koneserów dymów, którzy bardziej cenią sobie emocje związane z walką niż same sportowe waleczki, ta gala zapowiada się niezwykle interesująco! Ale jakie są Wasze oczekiwania?
Czy chcielibyście konkurs dla osób, które używają TYLKO najlepszego
Najgorszy był moment składania sobie życzeń. Zostałem przez każdego pominięty, sam również nie inicjowałem. Pomijając już fakt mojego #!$%@? w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi to cóż ja bym mógł życzyć takiej płodnej Julce? Kolejnego bolca, czy może tego, by wpadła pod samochód? W ogóle te całe składanie życzeń osobom, które albo słabo znam, albo ich nie lubię, ewentualnie nienawidzę jest bezsensowne.
Mogłem niby nie iść, ale przynajmniej zjadłem coś. Taki mały plusik.
Teraz - jak wyżej pisałem - czeka mnie spotęgowana wegetacja. NIE WYJDĘ Z DOMU przez cały ten okres świąteczno-noworoczny. Będę kisił się w swojej piwnicy, a także walił konia z wyrzutami sumienia oraz łzami w oczach. Nic bowiem nie jest wstanie już odmienić mojego losu. Genetyka zdecydowała.
#przegryw #stulejacontent ##!$%@? #tfwnogf
(。◕‿‿◕。)