Wpis z mikrobloga

@Marmite: ja się dzięki jego aktywności tutaj dowiedziałem że jest taki polski patent, te żenujące żarciki sobie odpuściłem, ale potem patrzę a Solgaz nową halę stawia. To uznałem że jednak coś za tym musi stać więcej niż jeden śmieszek z wypoka i kupiłem. Nawet nie narzekam, ale mogłoby być tańsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tosca303: przebogiem to może i nie był, ale trzeba mu oddać że na pewno jest bardzo uzdolniony w tym co robił, wystarczyło właśnie spojrzeć jak mirki dały się wmanipulować i sami nakręcali marketing S0lgazu - więc mimo że gardzę tym jak wtedy ten portal wyglądał, muszę oddać że robota została wykonana porządnie. Zresztą jeśli kojarzysz niedawną akcję marketingową x-komu z serwerami NeeYebnie to też robota tej samej osoby ( ͡
  • Odpowiedz
aczkolwiek myślę że to co tu robił dorzuciło solidną cegiełkę

@Marmite: no to na pewno, cesarzowi co cesarskie, Bielowi co Biela - koleś mega ogarnięty, pewny siebie i z wynikami. Szacunek, tym bardziej że wywodzi się z małej wioski gdzieś koło Krynicy i jest bardzo młodym człowiekiem jeszcze .

Ale też sądzę że jeśliby miał naprawdę AZ TAKIE wyniki w CV to nie zmieniałby Wrocławia na Częstochowę i Solgazu na
  • Odpowiedz