Wpis z mikrobloga

UK i Brexit stały się już dla mnie męczące. Banda przygłupów angielskich z rozczochranym oszołomem na czele straszą wyjściem bez umowy. Niech wyjdą ¯_(ツ)_/¯ Jeśli stracę jakiekolwiek prawa które są dla mnie istotne, lub będę musiał ubiegać się o wizę jak podludzie z 5go świata, to odpuszczę ten multikulturowy kraj i wyjadę do innego kraju, na terenie UE a nie będę czekał aż #urojeniaprawakoidalne zderzą się z rzeczywistością, co w sumie już zaczyna mieć miejsce xD

#uk #brexit #neuropa
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Don_Lukasio: To jest śmieszne, ze niby „wiele” osób jest przeciwko brexitowi, a jednak w wyborach nadal wychodzi ze chcą tego wyjścia.. banda debili w parlamencie pijąc herbatkę, myśli ze brytole są najważniejsi i to oni będą rozdawać karty w negocjacjach.
Osobiście jestem przeciwny brexitowi, uważam ze jako taka wspólnota UE powinna być, ale jak patrzę na ich głupotę, i brak jakichkolwiek kompetencji, nie wspominając o Borysie, który to mógłby śmiało
  • Odpowiedz
@Don_Lukasio: ja mam to samo. Już mi się nawet nie chce tego na bieżąco śledzić. Tym bardziej, że już wiadomo z grubsza, co będzie.

@kajak98: nie mogę się zgodzić, że dalej wychodzi na brexit. Jeżeli weźmiesz partie pro brexit vs 2 referendum, to będziesz miał wynik 48 do 52 %. Jakby mieli taki system jak w Polsce, to Torysi mieliby mniejszość. Nawet w ankietach wychodzi, że nie chcą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@kajak98: większość społeczeństwa to prostaki, czytelnicy prostych gazet jak Daily Mail, The Sun,czy Daily Express. Tam się lansuje Brexit jako panaceum na wszelkie problemy UK. Zobaczymy za kilka lat, jak się będą czuć ci z Red Wall, którzy po raz pierwszy oddali głos torysom.
  • Odpowiedz
@Don_Lukasio: Zamiast siedzieć na produkcji 5 lat zrobiłbyś obywatelstwo brytyjskie i zagłosowałbyś na pro-unijne partie, a tak musisz siedzieć z 5 Polakami w pokoju i boisz się ze stracisz prace. BoJo straszy bo chce jak najlepiej dla UK. Powoli ten kraj staje się kolonia Niemiecka jak Polska - sklepy samochody itp. NHS który jest już 7% sprywatyzowany. BT zostało sprzedane.
  • Odpowiedz
BoJo straszy bo chce jak najlepiej dla UK. Powoli ten kraj staje się kolonia Niemiecka jak Polska - sklepy samochody itp. NHS który jest już 7% sprywatyzowany. BT zostało sprzedane.

@oliwer0076: Odstaw te propagandówki, bo się ośmieszasz xD
  • Odpowiedz
@Don_Lukasio: To jest śmieszne, ze niby „wiele” osób jest przeciwko brexitowi, a jednak w wyborach nadal wychodzi ze chcą tego wyjścia.. banda debili w parlamencie pijąc herbatkę, myśli ze brytole są najważniejsi i to oni będą rozdawać karty w negocjacjach

@kajak98: bo całe ich elity w kraju są wykształcone w szkole gdzie tłucze im się do głów pewność siebie ponad cokolwiek innego
  • Odpowiedz