Aktywne Wpisy

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Marecki85 +21
#raportzpanstwasrodka @Czerwonyalimenciarz napisał że Darek podczas ostatniego zabiegu ucha, w fotelu wyglądał jak blobfish, tyle że w okularach. Nie będę polemizował..
źródło: Darek Blobfish
Pobierz

Ale weźcie mi wytłumaczcie - jaki niby cel miała Whiterose w wyjawieniu Angeli prawdy (którą wyjawił jej ojciec Price), a następnie jej zabiciu? I jeszcze te wysłanie zwłok Angeli Elliotowi xD
Jaki niby miała w tym cel? Nie widzę by coś na tym zyskała - jedynie jeszcze bardziej wkurzyła Elliota. A tak mogła mieć nadal pod sobą żywą Angelę, która wykonywała rozkazy Dark Army.
Czasem mam wrażenie, że Sam Esmail mimo iż jest genialny, to jednak nie wie co zrobić z niektórymi postaciami i uśmierca je bez żadnego konkretnego powodu czy celu. To samo zresztą było z Mobleyem i Trenton.
Ps. a czy Esmail pamięta, że Elliot miał dopilnować brata Mobleya - by ten zorganizował pogrzeb i wygłosił przemówienie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mrrobot
A Price powiedział Angeli prawdę na rozkaz WR xD
Nie wyolbrzymiam. Po prostu zgubiłem to jedno słowo, wiadomo że chodziło mi o zdjęcie.
Nie zmienia to jednak żadnego kontekstu w pytaniu "Po co?!"