Aktywne Wpisy
djpatri +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +34
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#p--o #craftbeer
@Odbuta u mnie nawet wyboru w Auchan nie ma zbyt xD 9/10 jakies sikacze, dobre to na palcach jednej ręki by policzył :(. Może Leclerc?
Najlepsze p--o z maslem orzechowym lub orzechami jakie piłeś? Bo to moja ostatnia zajawka i odhaczam powoli rózne rzeczy.
Jakieś 15 lat temu uciekłem w kierunku krzepkich, ciemnych piw od stoutów po portery i w tym się odnajduję. Wynalazki, cuda, piwa z czosnkiem, wiórkami czegoś tam, czekoladą, bakaliami mi nie podchodzą.
No ja mówię właśnie o prawdziwym krafcie, ciemnych gęstych piwach, przecież nie o gównach typu amber czy co tam z czosnkiem bylo :).
Double Barrel Fluffernutter Black Aggie
Fionn
i cala reszta takich :).
A twoje top piwek ever?
Heh...
Zależy od pory roku, okolicy - wiela by opowiadać.
Powiem ci natomiast jaki mnie czeka interesujący eksperyment: mam ci ja na podorędziu p--o Brok Porter, który czeka na degustację już 18 lat. Krótko po tym jak zostało wprowadzone na rynek wpakowałem je do piwnicy i tak sobie czeka, czeka... ;)
Pewnie utlenione w opór, ale jest nadzieja :D, miałem okazje pare rzeczy takich rozpić, no takie sobie, ale czego się spodziewać, super ciekawostka no i jest rare :)
...o fak, ale smaka mi narobiłeś. :\
U mnie w Carrefourze coś tam jeszcze szło kupić z kraftu, ale ostatnimi czasu dość mocno ograniczyli ofertę i g---o tak na prawdę mają. Zostają sklepy specjalistyczne i
@Odbuta:
Jakich piw kraftowych? Raczy pan żartować, jakieś koncernowe cudaki udające kraft i może ze 3 pinty/trzech kumpli, raduga i w zasadzie tyle.
Chcesz pan ścianę kraftu polecam Le Clerk.
A jak chcesz pan Risy to raczej Intermarche /