Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +531
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +67
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
Pierwsze spotkanie, poszliśmy na herbatę, gość mówił większość czasu tylko o sobie, swoich zainteresowaniach i fizyce, bo studiował taki kierunek. Fajnie, szanuje, ze ma dużo zainteresowań, ale w sumie mógłby spytać coś o mnie xD Był bardzo wstydliwy, nie patrzył mi w oczy, jak widział ze się patrzę, to od razu chował wzrok. Z wyglądu był taki 4/10. Wyglądał na faceta który nigdy nie miał dziewczyny. Ale myśle, nie będę od razu tak po pierwszym spotkaniu skreślać, może się rozkręci. Odprowadził mnie na przystanek i powiedział ze jestem bardzo ładna. W czwartek była druga randka,poszliśmy na grzane wino, już było bardziej luźno. Opowiadał o swoim życiu, już pytał coś o mnie. W ogóle fajnie się gadało nawet. Jak odprowadzał mnie na przystanek to nawet przytulał cała drogę i na koniec powiedział ze fajny był wieczór. A dziś dostaje wiadomość ze nie miał odwagi mi powiedzieć, ale nie pasujemy do siebie bo przeklinam, a on jest wychowany inaczej. Przysięgam, ze powiedziałam „k**wa” ze 3 razy maks przez cały wieczór i dopiero po tym jak sam to powiedział XD
Nie czulam fajerwerków do niego, ale i tak trochę przykro ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gownowpis
Komentarz usunięty przez moderatora
@killmee: na moje oko to miałaś farta, to jakiś ciężki przypadek.
Komentarz usunięty przez autora
@killmee: xD xD xD
O #!$%@?, co ja ostatnio czytam na wykopie masakra. Może smog w Polsce zaszkodził ludziom na mózgi?
Otóż wytłumaczę wszystkim idiotkom i idiotką po raz kolejny: faceci 4/10 mają zero par na tinderze.
Tutaj nawet wątek o takich tępych laskach: https://www.wykop.pl/wpis/46126433/gdyby-ktos-sie-zastanawial-jak-wyglada-przecietny-/
W ogóle nawet naukowcy wybadali (nie pamiętam z jakiej dziedziny, czy