Aktywne Wpisy
WielkiNos +658
Dziś rano ok 10:00 grupa przedszkolaków wyszła z pewnego poznańskiego przedszkola na spacer. Dzieci szły osiedlem Łazarz gdy nagle do dzieci podszedł 71 letni mężczyzna i jednego z chłopców zaatakował nożem, zadając ciosy w okolice klatki piersiowej. U chłopca doszło do zatrzymania krążenia. Zmarł po przewiezieniu do szpitala. Operujący dziecko profesor powiedział właśnie w tvp, że obrażenia były tak duże, że dziecko nie miało szans na przeżycie. Na ciele dziecka było kilka
giorgioflojdini +208
Mnie na samą myśl o byciu na takiej imprezie boli brzuch ze stresu
Ja swojej osiemnastki nie będę nawet wyprawiał, imprezy to nie dla mnie, nie umiem skakać jak debil do disco polo i udawać, że dobrze się bawię
#p0lka #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski
#fobiaspoleczna
Mam 21 lat i serio przegrywem byłem tylko odkryłem w sobie że bardziej kręcą mnie faceci na 100% (już dawniej to odkryłem ale myślałem że przelotne, że jestem biseksualny)
Ja czułem samotność w techbazie,
No widzisz, oni się świetnie bawią i budują wspaniałe wspomnienia, a Ty siedzisz i płaczesz na wypoku. A do tego, przez podstawowe reakcje obronne w Twojej psychice, wmawiasz sobie, że jesteś z tego powodu jakiś lepszy (,,cringowe osiemnastki”).
No i zamiast zrobić porządek z tym gównem we łbie, to będziesz pisać, że brzydzi Cię ,,debilne” zachowanie na takich imprezach, zamiast wprost przyznać, że żaden ,,normik” i tak by na Twoją
To że nie poszedłeś na imprezę klasową jest jak najbardziej zrozumiałe dla mnie, bo mamy podobne problemy, przeżyliśmy podobne rzeczy w życiu. Dlatego znaleźliśmy się tutaj na tagu z fobią społeczną :)
A byłeś na studniówce?
tak już na to patrze, nawet ten stan mi się podoba, nawet do nikogo nie piszę i nawet dostałem zaproszenie na ostatki roczników 97-99 (ja 98) z gimbazy. I idę :D
Dla introwertyków imprezy są debilne, a dla ekstrawertyków z kolei granie w szachy i lektura książki jest do bani... Zależy po prostu od punktu widzenia
To o czym piszesz, to fobia społeczna.
No widzisz, też uwielbiam samotne wycieczki. I czytanie książek. Ba, sam je piszę. Potrzebuję mieć czas dla siebie. ALE nie uciekam od relacji międzyludzkich. I to jest klasyczny introwertyzm wg psychologii.
Komentarz usunięty przez autora