Aktywne Wpisy

Historycznygagatek +193
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
źródło: IMG_7924
Pobierz
Thiocomaster +43

Kobiety programistki
Kobiety się nie nadają do programowania, i nie, to, że 'a ja znam dobrą programistkę' nic nie zmienia. Nie jest to zawód, w którym kobiety się sprawdzają.
Co Ty byś chciał zrobić? Zakazać, bo się nie nadają?
Nie jestem przekonany czy aby na pewno "płeć nie gra roli". Statystycznie kobiety jednak nie preferują tego typu zajęć i przedstawiają tok myślenia, który nie do końca sprawdza się w programowaniu. Oczywiście są wyjątki.
Tak więc brakuje zrównoważonej opcji na "tak" w ankiecie.
Przykro nam Pani Hamilton, po pracy nad oprogramowaniem systemu pokładowego programu kosmicznego Apollo uważam że nie nadaje się Pani na programistę. Z poważaniem, @wqdqweff:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_9h7SkUuU3d3MYsIbkQll1t16xDEpmlEY.jpg
Pobierz@maad: jesteś kretynem, czy to był po prostu c-----y żart?