Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Jeżeli jeszcze kogoś nie ma z nami na naszym discordzie to zapraszam serdecznie - https://discord.gg/rWW7hR9
#ligaf1ps4 #simracing #wyscigi
#wykopobrazapapieza
@wrobel28: to największa bzdura xD
Kupiłem kierownicę i jak w GT nauczyłem się jakiegoś toru to i na padzie takie same czasy kręciłem (i tak c-----e xD ) ale nie licz że na kierownicy nagle będziesz mistrzem xd To i tak nie ma nic wspólnego z prawdziwą jazdą i trzeba się nauczyć toru na pamięć, a nie na 'czuja' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
samo to że w naszej lidze najlepiej jeżdżą na padach mówi, że kierownica nie jest niezbędna
no ale mam ją z miesiąc i mało co jeżdżę, więc na mnie nie ma co patrzeć.