Wpis z mikrobloga

To jest najważniejszy i kluczowy czynnik, nie da się tego zataić, ukryć i wiadomo, że się wyda, a laski i tak wciąż próbują. I po co?
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Nie pytam. Głośno myślę. Jakbym był grubą dziewczyną, to bym zrobił możliwie jak najbardziej realne fotki, żeby mnie łapali tylko ci goście, którym się to po prostu podoba, dla których taki większy rozmiar jest seksowny. To nie, lepiej żyć w bańce, że się chad zainteresuje i będą żyli długo i szczęśliwie. Nie rozumiem tego :D
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje: czyli jesli ktos zatail przed Toba plec (napisal ze jest rozowym a jest niebieskim) ale milo sie wam rozmawialo i wyszlo podczas spotkania, ze jest jednak niebieskim a Tobie to nie odpowiada to mam prawo nazwac Cie plytkim?
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Myślę że płeć to co innego jak wcześniej okłamał mnie że jest kobietą, a co do wagi to raczej grubsze dziewczyny nie kłamią że są mega szczupłe tylko pomijaja ten temat
@puzonyyx: Myślę że łatwiej jest schudnąć niż zmienić kogoś charakter widać że oboje jesteście płytkimi ludźmi z którymi nie mam już ochoty dyskutować
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje: przeciez na tinderze oceniasz ludzi po wygladzie. ta appka do tego sluzy. swipujesz ludzi po zdjeciach. Dobrze, ze Ty jestes taki gleboki, ze skreslasz ludzi ze wzgledu na plec. () fajne masz podwojne standardy
  • Odpowiedz
@cukrowyburakatakuje: Oczywiście, że wygląd jest kluczowy. Odsiewam dziewczyny, które mi się nie podobają, a z reszty wybieram tę, która ma najfajniejszy charakter i z nią się spotykam. To dosyć popularna metoda działania i uważam że słuszna.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: z tą płcią to słaba manipulacja dlatego dla takiego człowieka jak ja tinder to niepotrzebna appka bo ja nie szukam byle pierwszego zbiornika a dziewczynę z prawdziwymi wartościami ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro dla Ciebie waga to jakiś problem nie do przejścia
@puzonyyx: Masz do tego absolutne prawo ja Ci tego nie zabraniam ale opinie o takich technikach zachowam dla siebie
  • Odpowiedz
@puzonyyx: ja akurat nie zwracam az takiej uwagi na wyglad dlatego najpierw czytam czym się typ zajmuje, i jakie ma zainteresowania. Patrze tez hak wygląda fotka. Jeśli to fotka z imprezy windy na lozku w golej klacie lub z jedynych wakacji to odrzucam. Samojebki to samo. Odrzucam tez wszystkich z zainteresowaniami typu: adidas, imprezy, picie, s-x itp. Niby to niewiele ale w ten sposób odpada ok 70 % panów.
  • Odpowiedz
dlatego dla takiego człowieka jak ja tinder to niepotrzebna appka bo ja nie szukam byle pierwszego zbiornika a dziewczynę z prawdziwymi wartościam

@cukrowyburakatakuje: uuu jak ja czegos nie robie to jest to płytkie. spoko xD

ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro dla Ciebie waga to jakiś problem nie do
  • Odpowiedz