Aktywne Wpisy
koronawirus +1260
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
ish_waw +315
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi ʕ•ᴥ•ʔ
#koty #kot #pokazkota
Trzeba go też próbować aktywizować do zabawy.
Ale zastanawia mnie, dlaczego powinien ważyć akurat 4,5 kg? Kto tak stwierdził i na jakiej podstawie? Najlepiej byłoby, gdybyś zrobiła zdjęcie stojącego kota od góry
@arteria: problem jest taki, że trochę ciężko go zaktywizować. Aportuje zabawkę przez 5 minut i mu się nudzi. Biega też trochę za psem i go goni.
@hasek34: widać po jego masie, że nie głoduje :D
@woolridge98: taki BARF dla kotów. Hmmm... ciekawe
Chociaż mi raz kolega ze studiów opowiadał, że kiedyś kot jego teściowej, wielki bydlak, ponad 10kg wagi, wziął się na nią położył gdy ta spała i się jej śniło przez to, że drzewo przygniotło.
Więc uważaj (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Karmy które mu podajesz to neistety mówiąc kolokwialnie g---o. W niczym nie jest to lepsze od Whiskasa.
Przestaw gościa na wysokomięsne puchy i będzie chudł raz dwa. Jeśli kiedyś będziesz miała czas i chęci to polecam BARFa, ale nie w takiej formie jak kolega wyzej pisal, bo
Generalnie kot nie jest jakiś na maksa otyły. Nie kieruj się tym, żeby zejść do 4,5kg, tylko żeby wyglądał mniej więcej jak na tym obrazku. Twój kotek ma sporą fałdę brzuszną, więc patrz raczej jak wygląda z góry niż od boku.
Musisz znaleźć zabawkę, która go jara. Musi być coś takiego. Spróbuj piłeczek robionych z folii