Wpis z mikrobloga

Może innym mieszkańcom tez wpuszcza „przeszkadzaczy”. Wiktor mógłby dostać Cameron i Balawender, co do Martyny nie mam pomysłu.
#bigbrother
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mokka89: jeśli "przeszkadzacze" będą tylko pod Kamila, to wg mnie to wskazuje, że Kamil rzeczywiście jest podstawiony. Dostał gotowy scenariusz swojego zachowania na start, ale produkcja nie przewidziała, że ktoś go jednak za te zagrywki (lub pomimo) polubi ;)
  • Odpowiedz
@Moniaaaa: Teoria, że jest agentusem (nie tylko on - Ewa również), była mi bliska od niemal samego początku. Dziwię się, ze inni tu się dziwią, przecież po akcji z „gorącymi krzesłami” on to powiedział niemal wprost. Celowałem, ze ma umowę barterowa z TVN-em i za tonpajacykowabie będzie dostawał angaże w ich produkcjach, podobnie jak Łukanio. Obstawiałam tez, ze podobnie jak Łukanio odpadnie przed finałem lub zajmie 2, 3 miejsce.
  • Odpowiedz
@mokka89: ja długo tą teorię miałam w głowie, ale potem jakoś mi ucichła. Wczoraj do mnie przyszła powtórnie dość mocno, gdy pojawił się ninja z wilczym biletem - miałam wrażenie, że Kamil już sam myślał, że w końcu koniec tej gry i może odejść, a tu psikus, gramy dalej ;)
  • Odpowiedz