Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Za to w krajach zachodu biali mężczyźni stają się ucieleśnieniem uległości i nijakości.

@AnarchoKapitolizm: Jak się czerpie info z wykopu, to moze tak sie myśli. Pojedz na "zachod", pomieszjaj to zobaczysz ze (to moje obserwacje ofc) polowa czarnego kijem nie tknie (maja opinie jak u nas menele), druga polowa moze by sie przespaly dla urozmaicenia ale na partnera takiego nie szukaja. Pozostaje jakis promil takich karyn ktorych nikt nie chce,
  • Odpowiedz
  • 4
@GHan Bycie przedstawicielką regionu darmowej seksturystyki powodem do dumy xD
I to jeszcze dla podludzi czarnych i hindusów xD
  • Odpowiedz
@GHan: wydaje mi się że to nie kwestia Polaków i ich kompleksów. Jakbyś k---a wychylila łeb za granicę dłużej niż na dwa tygodnie i poznała kultury inne to bys wiedziała że to kwestia - o k---a - norm społecznych. Szokujące, nie? Leżysz swoje odchylenia i kompleksy mówic innym że coś jest z nimi nie tak xD
  • Odpowiedz
@GHan: Wait... Czy Ty właśnie porównałaś zwykłe preferencje czy fantazje e-------e do zdrad? xD Ja kumam, że można się gdzieś tam złościć, że @Arkil: jest dzbanem i wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka, ale co ma piernik do wiatraka? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Czego nie powiedział nigdy żaden mężczyzna o wysokim statusie i udanych relacjach.

@GHan: oni się po prostu z Tobą nie zadają, więc nie wiesz co mówią.
A jeśli nie spełniasz się seksualnie w małżeństwie to istnieje coś takiego jak rozwód, chyba że to ten słynny betabankomat do wspierania różowej która nie umie sama zarobić.
  • Odpowiedz