Aktywne Wpisy

witam12 +439
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +106
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

59/100
źródło: comment_CI1UB653AA1UxyTSpB92PeW47d8HXDFi.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (58/100) nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 224 plusy i 6 komentarzy,
3. na 58 wpisy z nowej serii #codzienneokay to 30 wpisów nie dostało szadołbana a 28 dostało szadołbana,
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwują 983 osoby (wczoraj było 984 osób),
5. znów przegapiłem to czy wpis dostał szadołbana i przez to w ciemno zaliczam że niby nie
źródło: comment_JP85TGI24meedodwO2SlZsFlZJivExca.jpg
Pobierzźródło: comment_kHAkBr5SWkXooM6f28zXBf1DjRaUCXbM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mógłbym napisać coś o Tobie, wykorzystując Twoją własną "logikę", ale nie zniżę się do Twego poziomu i życzę Tobie miłej niedzieli :)
Komentarz usunięty przez autora
Do czego? Do bycia mężczyzną?
Pytasz się, czemu pod postem, o tym, że bycie mężczyzną jest ok, wkleiłem zdjęcie mężczyzn?