Aktywne Wpisy
Uuroboros +301
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +45
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
odstawienie innych ssri czy snri to jest przy tym s---------e pestka, nie mam pojęcia co on miesza w tym mózgu tzn mam ale k---a... to jest po prostu piekło
jeśli już odstawianie to radzę dosłownie po okruszku mniej, ja dawkę zmniejszylem o 50%, przechodzę na inny lek z innej grupy niż te s-------e ssri
zastanówcie się 10 razy zanim zaczniecie brać paroksetyne, to najmocniejszy ssri, ja czytałem coś tam w necie że odstawienie beznadziejne itd ale odstawialem juz w zyciu pare lekow, substancji i nigdy się czarne scenariusze nie sprawdzaly, tutaj to doslownie pieklo
#farmacja #psychiatria #narkotykizawszespoko bo wiem ze duzo osob bierze ssri
no i #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lazer: mówisz?
pewnie ze zalezy nikt z nas nie jest taki sam ale jednak jest to najmocniejszy z ssri i wiele osob ciezko znosi odstawki, u mnie tak jak mówię jest doslownie masakra
dodatkowo to nie ma liniowej kinetyki, dawka 20mg wcale nie jest 2 razy silniejsza niż 10mg!
mialem oczywiscie efekty odstawienia ale glownie standardowe efekty fizyczne tj zawroty głowy, takie prądy co po angielsku nazywa sie brain zaps, jakaś męczliwość itd.
w kazdym razie do wytrzymania, próbuj schodzic po doslownie kilka mg, to na pewno pomoże
@quintus ja akurat tak jak pisalem sertraline przezylem dosc luzno choc typowe zawroty głowy i brain zapsy wystepowaly
paro mnie totalnie zniszczyla przede wszystkim psychicznie bo oprócz tych wyżej wymienionych pojawiły się ogromne natręctwa, nieprzyjemne slowotoki co w sumie do natrectw też można chyba zaliczyc, rozdraznienie, lęki, totalne rozkojarzenie itp.
najgorsze jest poczucie bezsilnosci bo nawet alprazolam w sporych dawkach 1,5 - 2 mg nie bardzo dawał