Wpis z mikrobloga

@chauvinist: Mi zdarza się to dość często, szczególnie w meczach o rangę (najgorzej o s1, wtedy to nawet przez 3 mecze z rzędu się o--------a coś podobnego, może kiedyś te mecze nagram, bo co tam się dzieje to śmiech na sali). Jeszcze jak do handi dodamy delay to krew się gotuje w człowieku. Jak handi jest nawet widoczne w przełączaniu zawodników, c--j, że nawet spamuje zmianę zawodnika czy ruszam prawą
  • Odpowiedz
@bolec_po_boku: nie no to jest niemożliwe by Semedo nie przerwał tego ataku nawet nie ruszając nic na padzie. Ale to nie żadna nowość, miałem weekend 15-0 nie miałem słabych oponentów, czułem grę Ale przy 15-0 i 2-0 do 60min rywal dostaje karnego a ja prócz l2 nic nie naciskałem, myślę może mi się wydawało i nacisnąłem kółko w 86 min, był moment gdzie nie miałem żadnej kontroli nad obrona i
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: tez uwielbiam mecze o s1 i ostatni o g3 XDDD ja wiem, ze prosi wbijaja te 28-2, 29-1 czy 30-0, no ale k---a. Nie gra sie w gre po to, ze zeby miec benefity tylko wtedy, kiedy wykorzystuje sie bugi w grze jak np. przy running fake shot. Przeciez kiedy go uzyjesz w dobrym momencie to przebiegasz przez obronce przeciwnika jak przez powietrze.
  • Odpowiedz