Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@whiteglove: możemy odwrócić kota ogonem. W Polsce można posiadać p-------y i a-----l ale zakazane jest posiadane k-----y czy h-----y.

I dzieki bulwo kimkolwiek jesteś za usunięcie komentarza w którym napisałem prawdę - zakaz dotyczy zawierania małżeństw między osobami tej samej płci. Gej może poślubić lesbijke i będą to wtedy osoby homoseksualne w związku małżeńskim.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Knightlord: ten argument jest tak durny, że nawet nie chciało mi się na niego odpowiadać, ani czytać ewentualnej dyskusji między tobą a innymi osobami
  • Odpowiedz
Mugshot rzeczywiście konieczny, skoro odmówiła ustąpienia miejsca... Zdaję sobie sprawę z powagi problemu, ale z perspektywy czasu aż się to wydaje śmieszne; aż trudno uwierzyć

@wszyscy: A ta perspektywa to nie są wieki, to ledwie 60 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Knightlord:

Gej może poślubić lesbijke i będą to wtedy osoby homoseksualne w związku małżeńskim.

pewnie jesteś bardzo dumny z tego komentarza, ale wyszedłeś na ultra ułomka xD koniec 2019 a już jesteście pośmiewiskami z tymi antynaukowymi, antyludzkimi poglądami, za 50 lat ludzie nie będą się mogli nadziwić dlaczego zakazywano homoseksualistom małżeństw xD
  • Odpowiedz
Za parędziesiąt lat tak samo abstrakcyjne będzie nam się wydawać prawo zakazujące homoseksualistom zawierania małżeństw

@Partyzant91: Raczej będą się zastanawiać po ch#@ państwo tworzyło księgi w których zapisywano kto z kim żyje i musiał się na to zgodzić urzędnik xDDD Instytucja małżeństwa powinna przestać istnieć, tak jak pan Korwin powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Soojin21: to nie jest argument za lub przeciw, tylko próba udowodnienia że prawo nie uderza w orientację seksualną a po prostu w związki jednoplciowe. Przykład małżeństwa homoseksualnego podany przeze mnie jest raczej mało prawdopodobny w życiu, jednak logicznie poprawny, co pozwala mi stwierdzić że ktoś kto twierdzi, iż państwo zabrania związków homoseksualnych, najzwyczajniej kłamie. Jak juz pisałem wyżej, państwo zabrania związków jednoplciowych, to że ten zakaz uderza praktycznie tylko w
  • Odpowiedz