Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +107
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +67
Bobolak mistrz zaorał n-------a XD
Dobrze, że jest na Szkolnej, bo już się stawał zbędny #kononowicz #suchodolski #mexicano #janlos #patostreamy
@William2290: Co wiecej jest od tych 2 uposledzonych kolesi uzależniony bytowo i żeruje na nich, bo samo pasożytowanie na starej Matce nie zapewniało mu podstawowych potrzeb jak szlugi i alk.
Dzięki nim, nie zbiera petów na ulicy, chwilowo
@Rychu_Bychu nieważne, Meksyk jaki jest, taki jest, ale umówmy się, tylko on może nagrać kolejną edycję Świąt na Szkolnej
@pan-ferdynand-magellan: Troll alert?
@pan-ferdynand-magellan: chyba czegoś nie rozumiem. "Ja się dla niej spodobałem" znaczy - spodobałem się jej. na to mexicano odpowiada " co się spodobało twojego dla niej"co przeciez znaczy dokladnie to samo... gdzie tu jest k---a jakas sprzecznosc? ja cos nie ogarniam w podlaskim czy o co chodzi
Rafale, Rafale... ftrancam sie, przerywam...
Pragne przypomniec, ze najlepsze swieta, nie swieta na Szkolnej, nie byly wcale nagrane przez tego uposledzonego imbecyla, gdyz spal nabombiony jak wieprz , w barlogu Prezydenta, a przez dzielnie walczacego z puszczeniem bigosowego pawia Lalusia
Wyobrazmy sobie ten sam dialog (tym razem czysta polszczyzna):
- spodobałem się dziewczynie
-ale co się spodobało dziewczynie w