Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@medykydem: to tak nigdy nie działa. Poprzedzone jest to coraz rzadszymi i mniej fajnymi wyjściami tak że tego się tak nie odczuwa, doskonale pamiętam moja ostatnią grę na orliku
  • Odpowiedz
@medykydem: Człowieku x lat temu poszlismy w wakacje przed 1 rokiem studiów całą paczką na bilard. Jeden z nas zaczął śpiewać "I love you baby" z "Łowcy jeleni". Dziś kontakt mam tylko z jednym kumplem.

• Odpowiedz
@medykydem: Gdy miałem 10 lat mój najlepszy kumpel przeprowadził się do Australii. W dniu jego wylotu najpierw bawiliśmy się na placu, potem poszliśmy jeszcze do niego, pamiętam, że wszędzie były pudła i walizy. Wychodząc od niego wiedziałem, że to "ostatni raz" i było mi bardzo smutno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@StaraSzopa: pierwsze 2 lata sporo korespondowaliśmy mailowo oraz telefonicznie, opowiadał, że bardzo fajnie w szkole, że jego wychowawczyni jest Polką i rozmawiają na przerwach po polsku, że w każde piątki jest dzień wolny od zajęć dydaktycznych i mają coś ala dzień sportu. Potem kontakt się urwał. Gdy byłem w 2 gimbazie przyjechał do Polski na święta. Wyszliśmy na dwór, ale jakoś już nie umieliśmy zbyt złapać wspólnego języka. On już
  • Odpowiedz