Wpis z mikrobloga

Wynik jest drugorzędną sprawą, Real i tak grupy by nie wygrał. Ważne, że widać ogromny postęp i wszystko idzie w dobrym kierunku. To jak Zidane zbudował Valverde - czapki z głów.
#mecz #realmadryt
  • 6
  • Odpowiedz
@FotDK: @rooger: dalej mnie śmieszy jak przed sezonem byli ludzie co wiedzieli lepiej i narzekali że Zidane stawia na Fede XD

No ale taki już los nie każdy potrafi widzieć to co Zidane. Fede najpiękniejszy, z Karimkiem dziś.
  • Odpowiedz
@krissq2502: jako kibic możesz czasem wątpić czy coś ma sens na boisku, ale trener ma większą bazę danych, świetnie wyszło

a Benzema chyba faktycznie potrzebował roli lidera ataku, albo przestał #!$%@?ć w prywatnym życiu
  • Odpowiedz
jako kibic możesz czasem wątpić czy coś ma sens na boisku

@FotDK: to znaczy ja na to patrzę tak że tu jest wiele osób które mają zastraszająco małą wiedzę na temat piłki a nie potrafią się zamknąć tylko zawsze wiedzą lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ale masz troszkę racji.

co do Benza, on miał swoje akcje w prywatnym życiu, ale w klubie jest wzorem bycia profesjonalistą, po
  • Odpowiedz
@krissq2502: ale nie idzie nawet o bramki

w cieniu CRa potrafił "#!$%@?ć farfocle", jakieś złe podania, kiwki pożal się boże..

sam miałem go trochę dosyć

a dzisiaj jak zrobił chyba 3 typa z PSG to tylko wstać i klaskać, gość ewidentnie woli być na czele marszu, nie wiem, coś jak ludzie co na etacie siedzą max pół roku a potem zakładają firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz