Aktywne Wpisy
OCIEBATON +220
WielkiNos +140
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
#mecz #realmadryt
No ale taki już los nie każdy potrafi widzieć to co Zidane. Fede najpiękniejszy, z Karimkiem dziś.
a Benzema chyba faktycznie potrzebował roli lidera ataku, albo przestał #!$%@?ć w prywatnym życiu
@FotDK: to znaczy ja na to patrzę tak że tu jest wiele osób które mają zastraszająco małą wiedzę na temat piłki a nie potrafią się zamknąć tylko zawsze wiedzą lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale masz troszkę racji.
co do Benza, on miał swoje akcje w prywatnym życiu, ale w klubie jest wzorem bycia profesjonalistą, po
w cieniu CRa potrafił "#!$%@?ć farfocle", jakieś złe podania, kiwki pożal się boże..
sam miałem go trochę dosyć
a dzisiaj jak zrobił chyba 3 typa z PSG to tylko wstać i klaskać, gość ewidentnie woli być na czele marszu, nie wiem, coś jak ludzie co na etacie siedzą max pół roku a potem zakładają firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FotDK: z tym się nie zgodzę, marnował sytuacje to prawda, ale wpływ na grę miał zawsze, a zła kiwka czy niedopieszczone podanie zdarza się każdemu.