Boszu... Ale bym napluł komuś kto akceptuję albo wymyśla reklamy Mediaexpert! Za każdym razem jak wjeżdża ta reklama to mam ochotę czymś rzucić w radio. No porażka totalna.
@SzCzoteckY: i #!$%@? przez 365 dni w roku jest jakieś #!$%@? święto lub promocja. Jak nie urodziny Mediaexpert, to boże narodzenie, powrót do szkoły, koniec szkoły, ferie zimowe, wiosenne czyszczenie magazynów, black friday, walentynki
@BuzzKillington: A jak myślisz, skąd się wzięły te obchody świąt typu walentynki czy halloween? Za mało okazji do pchania gówna na masową skalę było w tym okresie to trzeba było wypromować jakąś zapchajdziurę żeby sprzedawać więcej.
@SzCzoteckY: Zasada jest podobna jak z tymi #!$%@?ącymi reklamami w internecie - #!$%@?, irytuje, przeszkadza... Ale działa. Było robione wiele badań na ten temat i takie reklamy które budzą negatywne emocje osiągają takie same wyniki jak te które stają się przykuć uwagę np czymś śmiesznym budząc emocje bardziej pozytywne. Wywołać negatywne jest dużo prościej i taniej... A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać ( ͡°͜ʖ͡
@SzCzoteckY: Ciebie irytują, mnie irytują, kolegę irytują, ale ja też nie śmieje się z kabaretów w sensie "chłop się za babę przebrał, ale śmichy", a jak się okazuje większość naszego społeczeństwa to bawi. Z tą większością do końca nie mamy styku obracając się całe życie wśród ludzi sobie podobnych nie mamy nawet pojęcia że tak jest.
Trochę z innej bajki, ale podobnie jest w świecie motoryzacji, BMW wypuszcza serię aut z
@SzCzoteckY: mi się ta reklama ogólnie podoba, ale jej częstotliwość dobija totalnie. Ze względu na te reklamy NIGDY nic tam nie kupiłem, nawet nie byłem tam
@pigoku: muszę spróbować. Ostatnio trafiłem na dab + na polskie radio informacyjne po angielsku. Zero głupiego #!$%@? i zero reklam! Polecam. Pewnie nikt tego nie słucha XD
Ale bym napluł komuś kto akceptuję albo wymyśla reklamy Mediaexpert!
Za każdym razem jak wjeżdża ta reklama to mam ochotę czymś rzucić w radio.
No porażka totalna.
#reklama #mediaexpert #gorzkiezale
@Media_Expert - czy wam moderatorzy wykopu ogarniają te reklamy?
A jak myślisz, skąd się wzięły te obchody świąt typu walentynki czy halloween? Za mało okazji do pchania gówna na masową skalę było w tym okresie to trzeba było wypromować jakąś zapchajdziurę żeby sprzedawać więcej.
Irytuje w opór.
A wręcz #!$%@?.
Tworzenie reklamy na zasadzie nieważne co byle zwracało uwagę nie jest dziś chyba czymś sensownym.
W tej chwili odbiór tej reklamy mam mniej wiecej na tym samym poziomie jak odbiór gifów "miłego dnia" cioci Grażynki na naszej klasie.
No niby zwracasz uwagę ale żenuacja sroga
Trochę z innej bajki, ale podobnie jest w świecie motoryzacji, BMW wypuszcza serię aut z