Wpis z mikrobloga

@Wychwalany: tez na początku miałem tak ale teraz gram po kilka h i koncze grac az mi sie znudzi xD
moze z 10min wytrzymywałem, kup Indexy tam jest zero choroby tylko google 5k kosztuja
  • Odpowiedz
@lyman11: @Wychwalany: Okularki VR z plejki niestety nie są tak dobre jak okularki na komputer.
Wiem, wiem że cena dużo robi. Za 1k masz plejkę, okularki, i jeszcze gierkę czy dwie.
A za oculusa to kompa za conajmniej 4k do tego okularki 2k....
Jednak po tym nie chce się wymiotować. Dodam że porównując oculus jest wg mnie zdecydowanie lepszy w wykonaniu i w graniu. Nie czuć tam żadnego dyskomfortu, a do
  • Odpowiedz
Dodam że porównując oculus jest wg mnie zdecydowanie lepszy w wykonaniu i w graniu

@Ukochany: @lyman11: sam czas włączenia i konfiguracji niektórych gier sprawia, że Oculus/Vive>>>>>>PSVR. A już w ogóle odkąd znajomy kupił Rifta to nie mogę przeboleć, że u niego włączenie BoxVR to kwestia mniej niż minuty. U mnie w tym czasie zdąży zgubić 2x move. xD

(przed kupnem zorientujcie się czy jest opcja dodawania własnych utworow
  • Odpowiedz
@marcinka: Mam złe doświadczenia. Chciałem kiedyś zamówić plejaka od amazona to mi zablokowali konto od tak i napisali że muszę im wysłać list pocztą na adres niemiecki z moim danymi osobistymi czy coś takiego...
  • Odpowiedz