Aktywne Wpisy
nowszyja +368
Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierz
bonekropik +58
Was na tym letnim ogumieniu powinno się j---ć mandatami na lewo i prawo. Odrobina śniegu i całe miasto stoi, czas dojazdu dłuższy trzykrotnie
#wroclaw
#wroclaw

993zł mega dobra cena :O
#psvr #ps4 #cebuladeals
źródło: comment_qM7gjU9duyYjqdtfYR1sSuhYennuxC7k.jpg
Pobierz@lyman11: kupiłem PS VR, zagrałem 2 minuty i prawie się pożygałem. Dwa dni wracałem do zdrowia. Trochę drogo jak na taką atrakcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
moze z 10min wytrzymywałem, kup Indexy tam jest zero choroby tylko google 5k kosztuja
VR nie jest dla każego
Wiem, wiem że cena dużo robi. Za 1k masz plejkę, okularki, i jeszcze gierkę czy dwie.
A za oculusa to kompa za conajmniej 4k do tego okularki 2k....
Jednak po tym nie chce się wymiotować. Dodam że porównując oculus jest wg mnie zdecydowanie lepszy w wykonaniu i w graniu. Nie czuć tam żadnego dyskomfortu, a do
@Ukochany: @lyman11: sam czas włączenia i konfiguracji niektórych gier sprawia, że Oculus/Vive>>>>>>PSVR. A już w ogóle odkąd znajomy kupił Rifta to nie mogę przeboleć, że u niego włączenie BoxVR to kwestia mniej niż minuty. U mnie w tym czasie zdąży zgubić 2x move. xD