Mirki zmieniam branżę i z tej okazji mam do oddania 2 tony żelków. Zwyciezce #rozdajo wylosuje sposrod plusujacych dzis do godziny 23:00. W losowaniu biora udzial wszyscy, nawet zielonki ¯(ツ)/¯ zdjecie pogladowe z neta bo żelki mam spakowane w kartonie ¯\_(ツ)_/¯ #cebuladeals #codziennerozdajo tag do obserwowania
@ecco: no i bardzo dobra inspiracja.. Niech to da do myślenia damskiemu trollowi atencjuszsce @PyzaLivestream żeby przystopowała z tym głupimi nie śmiesznymi wpisami..ლ(ಠ_ಠლ)
zalozmy ze masz tak do 5k pln miesiecznie do przeje*** na hobby, warunek taki ze ma byc stacjonarne (wolne mam tylko w weekend no i po 17 :P) , w promieniu powiedzmy 200 km od Warszawy czy tam Lodzi. Co bys zrobil/la? #hobby #czaswolny #lodz #warszawa
Kolejny przypadek bezmyślności ludzi. Bo przecież pimpek nie gryzie, bez kagańca, bo po co, smycz też powinni zdjąć bo jest niepotrzebna, nie? A potem jest płacz, gdy kogoś pogryzie. Kocham debili. #bekazpodludzi #pitbull #pies
#cebuladeals #codziennerozdajo tag do obserwowania
Komentarz usunięty przez autora
@jakisprostylogin: pewnie w końcu za ten brak maski do brodacza się #!$%@?, za dużo włosów w żelkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak nie to powiedz, skąd pomysł żeby robić żelki xd ?