Aktywne Wpisy
kerfusuwu +35
złapałem dla was kleszcza
ZamyslonaOna +2
Nie rozumiem fenomenu Wieniawy.
Ma bardzo przeciętną urodę, osobiście mi się nie podoba, a za to jej "koleżanka z rodzinki.pl" Gąsiewska to tak piękna, uroczo słodka dziewczyna, że no nie mogę (。◕‿‿◕。)
Gdyby ktoś nie wiedział to tu Wieniawa, w komentarzu Gąsiewska, którą wybieracie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ladnapani #ankieta
Ma bardzo przeciętną urodę, osobiście mi się nie podoba, a za to jej "koleżanka z rodzinki.pl" Gąsiewska to tak piękna, uroczo słodka dziewczyna, że no nie mogę (。◕‿‿◕。)
Gdyby ktoś nie wiedział to tu Wieniawa, w komentarzu Gąsiewska, którą wybieracie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ladnapani #ankieta
Która lepsza?
- Wieniawa 27.5% (22)
- Gąsiewska 72.5% (58)
Jakieś 2 miesiące temu zdecydowałem rzucić wszystko i spróbować ryzyka za granicą i pierwszy raz nie dość ze wyprowadzić się od rodziców to jeszcze do innego kraju.
Myślałem że to będzie bardziej tak, ze przepracuje z pół roku na magazynie szukając dodatkowo pracy w zawodzie i zajmie mi to dużo czasu ale udało się to tylko po 7 tygodniach od wylądowania (。◕‿‿◕。)
Warunki super, zarobki całkiem dobre, już umówiłem się nawet na urlop więc święta i sylwestra spędzę w domu :>
Jeszcze nie zacząłem ale jestem mega zmotywowany, chcę dać z siebie 100%
ps. okres bezrobocia i szukania pracy jest zupełnie wykańczający oO czekanie az ktos zadzwoni czy na maila i w miedzyczasie nic nie robienie totalnie mnie złamało. Cieszę się że wyszedłem z tego limbo
#uk #emigracja #wielkabrytania #pracbaza #wygryw #chwalesie #zagranico
wołam @padobar @brolapaw @ladzik @narwi jeśli interesowało was czy to dostałem
@Chytrylis: Na cholere? Znajdz sobie hobby, zobacz troche swiata, idz na impreze. Poswiecanie 100% siebie na prace to jest glupota.
@Chytrylis: przy kolejnej zmianie będzie dużo łatwiej, bo już będziesz miał doświadczenie na lokalnym rynku w CV
Po drugie. Czemu najpierw pojechałeś do UK nie mając ogarniętych rozmów o pracę? Poza tym inżynier to nie
Powiem ci tak: z Polski szukanie pracy za granicą w zawodzie bez pokaźnego CV jest mało prawdopodobne. W CV nie miałem angielskiego adresu, angielskiego numeru telefonu. Oczywiście wysyłałem CV zanim wyjechałem ale niestety nie miałem szczęścia by ktos mnie na coś zaprosił, bo miasto w którym jestem zatrudnia głównie do oil/gas a
Markowi raczej chodziło o to co napisał @miki4ever: