Wpis z mikrobloga

Zgaduję, że szambo też wylewałby do rzeki na złość lewactwu.

@mucher: tak formalnie to co w tym złego?
Ostatnio w warszawie dosłownie rozpływali się nad zaletami bezpośredniego zrzutu do rzeki ilości 3m3/sek :)
  • Odpowiedz
@pilot1123: Ja tylko zastanawiam się, jak by on funkcjonował w tym swoim lib-con raju, z jednej strony będzie szczuć straż czy policję psem, z drugiej będzie oczekiwał, że go ona ochroni. Na moje rozumowanie sprawna policja najpierw odstrzeli psa, a potem weźmie pana Łukasza na dołek za napaść na funkcjonariusza; niesprawna zajmie się pewnie i tak jedzeniem pączków.

@piastun: Jest jednak różnica między sytuacją awaryjną a stanem ustalonym.
  • Odpowiedz
Jest jednak różnica między sytuacją awaryjną a stanem ustalonym.

@mucher: no jeżeli kolesia nie stać na szambiarkę albo akurat ma przepełnione szambo które mu wybija w domu to też to można nazwać sytacją awaryjną. Zresztą nie widzę, problemu żeby warszawa też podstawiała szambiarki do tej awarii!
  • Odpowiedz
@piastun: To w takim razie nie rozumiesz tej awarii - ścieki, które zostały zrzucone były już wstępnie (mechanicznie) oczyszczone; problem był z oczyszczalnią biologiczną. A bez możliwości zrzutu z tejże flora bakteryjna w części biologicznej wyzdychałaby od nadmiaru gówna - a to jest znacznie trudniej naprawić niż pękniętą rurę (mówimy o skolonizowaniu powierzchni ~40-50 basenów olimpijskich, nie kojarzę jaką głębokość mają reaktory).
  • Odpowiedz
@KolegaCzlowieka: O kurcze, nie wiedziałem że to człowiek aż tylu talentów. Ale przy tym wszystkim to jego gówniarskie "hahaha lecę samolotem na złość Grecie Thunberg", czy tweet przeze mnie wklejony pasuje raczej do gimbopatusa niż gościa lvl 45.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mucher: zawsze mnie ciekawi skąd u takich Warzechów powiązanie wolności z paleniem w piecu czymkolwiek? Od kiedy stali się właścicielem powietrza skoro uzurpują sobie prawo waleniem do atmosfery byle gównem?
  • Odpowiedz