Aktywne Wpisy

powodzenia +11
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
salvador94 +350
W nawiązaniu do spraw z tego wpisu i tego też mamy kolejny update w sprawie. Oczywiście niestety trzeba czekać kolejny miesiąc na wyjaśnienie sprawy - mam nadzieję, że coś w końcu ustalą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie w sumie co w sprawie do powiedzenia będzie miał Konsultant Wojewódzki - czyżby lekarz, który wypisał wizyty uważał, że jednak się one odbyły ¯\(ツ)/¯?
#medycznewyludzenia #nfz
Ciekawi mnie w sumie co w sprawie do powiedzenia będzie miał Konsultant Wojewódzki - czyżby lekarz, który wypisał wizyty uważał, że jednak się one odbyły ¯\(ツ)/¯?
#medycznewyludzenia #nfz
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-07 143443-1
Pobierz

Przykładowo ktos mi wysyła link na Messenger, klikam w niego i coś tam robię dalej. Wychodzę do pulpitu i odpalając Messenger mam już otwarty ten link i potem muszę 15razy klikać wstecz żeby wrócić do Messengera.
Da się to jakoś przestawic żeby linki w aplikacjach otwierały się np. w Google Chrome ??? #pytanie #aplikacje
#oneplus #oneplus6t #telefony
źródło: comment_nf7Wz2TDyX9lOxV93QaiRY9uK9R9x3JA.jpg
Pobierzbo tak jest w każdej aplikacji wiec fajnie jakby to sie dało zmienić globalnie
źródło: comment_6fOR541VU0amOEMd24pwYznyykUQ3sYS.jpg
Pobierz@tomtom92: Da się, ale dużo z tym "kombinowania".
Przeglądarki mają tą zaletę, że w niektórych da się zainstalować rozszerzenia modyfikujące działanie strony.
W przypadku aplikacji sprawa jest bardziej skomplikowana i (o ile sama aplikacja nie pozwala tego zachowania ustawić) konieczne jest uciekanie się do modyfikowania jej działania, np. używając zmodyfikowanych wersji aplikacji (jak to ma
Komentarz usunięty przez autora
@Stixer
@mp107
Jednak da się, wszystko jest do ustalenia w aplikacjach oficjalnych bez kombinacji, tylko jest to trochę schowane
źródło: comment_GY4kvkvZZloAaAVmebVzxbEM0CumtAfP.jpg
Pobierzźródło: comment_r1vchI3IzHSDrjv2K9Ust26mFRq0v7Ar.jpg
Pobierz