Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kamil654: w dobie gdzie bez ślubu karynki wychowują swoje patodzieci z sebami ta danina nie ma sensu. Dziś samotna matka wcale nie musi być taka samotna jak się wydaje, mam wśród znajomych kilka takich par, teoretycznie każda z nich może być samotnie wychowująca dziecko.
I rozumiem jak są niezapowiedziane wizyty w celu ustalenia sytuacji życiowej takiej kobiety, to jej facet chowa się do wersalki za każdym razem?

@Hound: to facet wtedy mówi, że przyszedł odwiedzić dziecko, bo może. Sam znam osobę, która wzięła rozwód, ma zasądzone alimenty i mieszka razem z byłą żoną. Cały myk po to by ona była samotną matką, za co ma pieniądze, a jego alimenty płaci fundusz, bo facet pracuje na
@let_it_be: @_komentator_: To dlaczego wszędzie są jego rzeczy, a w lodówce jest żarcie dla trzech osób? xD

Socjal to zło, żadne świadczenia nie powinny być dłuższe niż 3 miesiące, bo to rozleniwia ludzi.

No pewnie, lepiej wyje*ać ich pod most po tych 3 miesiącach. Tylko nie płacz, jak cię taki po tym mostem napadnie, bo on będzie już na tyle zdesperowany, że będzie miał prawo w dupie i z przyjemnością
To dlaczego wszędzie są jego rzeczy, a w lodówce jest żarcie dla trzech osób? xD

@Hound: bo to jakby wrócił, bo matka ma nadzieję. Patusy mają wszystko obcykane, bo to działa cały czas. Albo jesteś bardzo naiwny albo bardzo głupi jak myślisz, że samotna matka, to kobieta żyjąca samotnie z dzieckiem.
@_komentator_: Co ty bredzisz, matka trzyma rzeczy męża w domu i ma dodatkowe żarcie w lodówce, bo ma nadzieję, że by wrócił, gdzie właśnie wrócił i jest w mieszkaniu tu i teraz.

Śmieszy mnie to robienie z patoli geniuszy ruchania socjalu, pokazuje to dobitnie, że nie masz zielonego pojęcia w temacie i oczywiście lecisz do mnie z ryjem że jestem głupi, typowe dla zagonionych w kąt xD
genialne. Teraz jako kontrbaner należy zrobić: wnioskujemy by samotne matki dawały dup* samotnym przegrywom. Podpisujcie się pod tym postem. Wpisujecie swoje potrzeby!

@grubymirek: i to jest rozwiązanie na miarę naszych czasów, madka zadowolona a i programista coś z tego ma