Aktywne Wpisy
Naproksen +993
urarthone +702
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.5% (752)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (96)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.1% (249)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (28)
- Złodziej książek z USA 3.9% (107)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (46)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (109)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 49.2% (1344)
Z grupy FB 500+ ¯_(ツ)_/¯
Ktoś z wypoku?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hound: to facet wtedy mówi, że przyszedł odwiedzić dziecko, bo może. Sam znam osobę, która wzięła rozwód, ma zasądzone alimenty i mieszka razem z byłą żoną. Cały myk po to by ona była samotną matką, za co ma pieniądze, a jego alimenty płaci fundusz, bo facet pracuje na
No pewnie, lepiej wyje*ać ich pod most po tych 3 miesiącach. Tylko nie płacz, jak cię taki po tym mostem napadnie, bo on będzie już na tyle zdesperowany, że będzie miał prawo w dupie i z przyjemnością
@Hound: bo to jakby wrócił, bo matka ma nadzieję. Patusy mają wszystko obcykane, bo to działa cały czas. Albo jesteś bardzo naiwny albo bardzo głupi jak myślisz, że samotna matka, to kobieta żyjąca samotnie z dzieckiem.
Śmieszy mnie to robienie z patoli geniuszy ruchania socjalu, pokazuje to dobitnie, że nie masz zielonego pojęcia w temacie i oczywiście lecisz do mnie z ryjem że jestem głupi, typowe dla zagonionych w kąt xD
Większość ma konkubentów.
Jakość wszędzie słaba.
@grubymirek: i to jest rozwiązanie na miarę naszych czasów, madka zadowolona a i programista coś z tego ma
Komentarz usunięty przez autora