Wpis z mikrobloga

powiedzcie mi jak to jest
jak to jest, że to życie jest tak s-----------e, czemu są ludzie co mają idealne, a po drugiej stronie jest osoba r-------ą całkowicie pamięcią, chorą na łep, który niszczy cały czas każdą rzecz, choć dostaje nie wiadomo ile szans, ciągle to p------i. Osoba ta, nie jest w stanie żyć już w tym chorym społeczeństwie.
Osobie która nie jest w stanie żyć w społeczeństwie, bo jest wykluczana, czemu? Ta tradycja zachlania mordy jest dramatem, jak on się n--------i to jest dobrze, a kiedy ty chcesz powiedzmy wrzucić coś i co? Od razu nazwą cię brudnym ćpunem. Robisz ciąg tygodniowy, i wyglądasz w dzień jak zombie, ale lepiej się czujesz, czujesz się jakiś taki szczęśliwy, a co oni?
Oni, najlepsi ludzie jakich poznałeś twierdzą, że jesteś z-----y, i że masz problemy. No co to za odkrycie, wow. Chcą cię w--------ć na odwyk bo im się tak wymyśliło, chcą abyś zaufanie które budowałeś przez tak długi czas u rodziny się zniszczyło, a ty tylko lubisz sobie jakiś tramadol lub kode w--------ć. Nie wiem, jak można określić cel i go spełnić , i nie będę wiedział długo, ale wiem jedno, nawet jak p------e tutaj głupoty czy coś. Wiem, że życie to s-------n któremu nie warto ufać.
Trzymajcie się tam na tagu, bo jebla idzie dostać.
#narkotykizawszespoko
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach