Aktywne Wpisy

WielkiNos +355
Polecam zobaczyć ten kwik kobiet 30+ na widok rolki pewnej położnej, która przedstawiła tylko poparte badaniami dane, że po 30 zmniejsza się płodność i wzrasta ryzyko wad płodu.
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
Nie ma tam nic o tym, że trzeba mieć dziecko przed 30 czy że w ogóle trzeba, to tylko czyste dane statystyczne z zakresu biologii, ale nie szkodzi. Kobiety i tak się musiały oburzyć, że je szkalujo, wyzywajo i represjonujo. Komedia.
#pieklokobiet
źródło: temp_file5990638734926950544
Pobierz
LZBNZ +135
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

jak to jest, że to życie jest tak s-----------e, czemu są ludzie co mają idealne, a po drugiej stronie jest osoba r-------ą całkowicie pamięcią, chorą na łep, który niszczy cały czas każdą rzecz, choć dostaje nie wiadomo ile szans, ciągle to p------i. Osoba ta, nie jest w stanie żyć już w tym chorym społeczeństwie.
Osobie która nie jest w stanie żyć w społeczeństwie, bo jest wykluczana, czemu? Ta tradycja zachlania mordy jest dramatem, jak on się n--------i to jest dobrze, a kiedy ty chcesz powiedzmy wrzucić coś i co? Od razu nazwą cię brudnym ćpunem. Robisz ciąg tygodniowy, i wyglądasz w dzień jak zombie, ale lepiej się czujesz, czujesz się jakiś taki szczęśliwy, a co oni?
Oni, najlepsi ludzie jakich poznałeś twierdzą, że jesteś z-----y, i że masz problemy. No co to za odkrycie, wow. Chcą cię w--------ć na odwyk bo im się tak wymyśliło, chcą abyś zaufanie które budowałeś przez tak długi czas u rodziny się zniszczyło, a ty tylko lubisz sobie jakiś tramadol lub kode w--------ć. Nie wiem, jak można określić cel i go spełnić , i nie będę wiedział długo, ale wiem jedno, nawet jak p------e tutaj głupoty czy coś. Wiem, że życie to s-------n któremu nie warto ufać.
Trzymajcie się tam na tagu, bo jebla idzie dostać.
#narkotykizawszespoko