Wpis z mikrobloga

@WesolyProktolog: Makro. "Mięso wołowe na burgery".


@anonymous_derp: dobre jest, szczególnie jak na promocji:) Od siebie polecam poszukać ubojnie bydła. Za tłuste ścinki do mielenia płaciłem 6 zł/kg. Były również chude ale jeszcze nie wie po ile są bo nie kupowałem. Na pewno poniżej 20 zł bo tyle płace za np. pręgę albo setka z kością. Podroby 15 albo 25 zł za całość, tzn. serce wątroba płuca.
  • Odpowiedz
@anonymous_derp: Przegladalem Twoj profil i chyba nie znalazłem. Jesz jeden posiłek dziennie? Jak z mikroelementami bez diety roślinnej. Generalnie zgadzam się z Tobą, że idzie przyzwyczaić się do jedzenia bez odczuć smakowych (jak byłem na vlcd), ale interesuje mnie Twoje podejście.
  • Odpowiedz