Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +131
W Polsce jak w lesie kurla, nie w Polsce jak w chlewie obsranym gownem xD.
#niemcy
- pensja minimalna 12.41 euro na godzinę (x168 godzin daje 2080 euro brutto, czyli 1532 euro 6541 zł)
- zarobki kierowcy autobusy w dużym mieście 3800 euro brutto ( 2511 euro netto, czyli 10720 zł)
- zarobki specjalisty od it/finansów w korpo 6000 euro brutto (3700 euro netto czyli 15800 zł)
- zarobki lekarza po specjalizacji
#niemcy
- pensja minimalna 12.41 euro na godzinę (x168 godzin daje 2080 euro brutto, czyli 1532 euro 6541 zł)
- zarobki kierowcy autobusy w dużym mieście 3800 euro brutto ( 2511 euro netto, czyli 10720 zł)
- zarobki specjalisty od it/finansów w korpo 6000 euro brutto (3700 euro netto czyli 15800 zł)
- zarobki lekarza po specjalizacji
Gogoli90 +305
Cześć, potrzebuję kilku odpowiedzi do ankiety związanej z moją pracą magisterską. Dlatego dla motywacji #rozdajo .Wygrana osoba zgarnia 100zł BLIKIEM.
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
Losowanie jednej osoby z plusujących ten wpis przez mirko.pro . Dodatkowo proszę wszystkich plusujących o wypełnienie tej ankiety. Losowanie w piątek (17.05) o 20:00
Link do ankiety: https://forms.gle/8pU3c3EJypK4F7yc7
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
W początkach XVI wieku doszło do starcia miedzy okrętami, które spotkały się w okolicach Santiago de Cuba. Francuski piracki okręt zapragnął łupów, ale natrafił na hiszpańską jednostkę, której kapitan zagrodził drogę. Doszło do bitwy morskiej, która jednak została stoczona na zasadach rycerskich.
Link do znaleziska - Bitwa morska na zasadach rycerskich
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko (tag autorski)
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️ Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Jeśli podobają Ci się moje filmy i uważasz, że powinienem rozwijać dalej kanał to zostań moim patronem na patronite ➡️ który znajdziesz TUTAJ
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #ciekawostkihistoryczne #morze #zwyczaje #swiat #liganauki
#wojna #okrety #zainteresowania #statki #pokazmorde #youtube #swiatnauki #ameryka #piraci
Treść została ukryta...