Wpis z mikrobloga

Cały wieczór musiałem znosić bełkot upośledzonego warzywa, ale Pan Bóg jest sprawiedliwy i nagrodził mnie combem z liścia i główki w wykonaniu Pana Prezesa. Oby tak dalej! Trzeba w warzywie wyrobić połączenie neuronów: krzyki - cios w helm.

Swoją drogą po 15 minutach chciała już się dalnica z nim ruchać, nosek się fajnie zafiiletowil w tym czasie.
#rafatus #patostreamy
  • 10
@Dusha: to jest piękne, że są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy wierzą, że te streamy są ustawiane. Może poczytaj trochę spoza wykopu o alkoholizmie, narkomani, upośledzeniu umysłowemu i toksycznych relacjach ludzi. Nie widzisz serio, że ona jest po prostu psychicznie chora i zachowuje się w bardzo typowy dla tych osób sposób? Nie widzisz, że ma psychikę 9 latki ułomnej i dla niej to, że ktoś ja bije i na nią
@Dylanek666: to nie jest ustawka. Przynajmniej wieksza czesc z tego. Kiedys na szybko podszebowalem wynajac pokoj jak byłem za granica. Wynajolem najtanszy i od razu z dostepnych. Na miejscu okazalo sie ze pokoj do wynajecia jest od pary alkoholikow 50+ u nich w mieszkaniu. Nawet nie pamietali ze gadali o wynajmie ze mna przez telefon. Przez miesiąc zeby zasnac musialem spalac przed snem grube blanty bo co noc takie same klutnie,