Aktywne Wpisy

memforis +5
Murański... Spoczywaj w pokoju. Bo ćpać #narkotyki to trzeba umić i mieć rozum. Sam ostatnio miałem kminę czy aby na pewno nie przesadzam z lajnami mefa co godzinę, mimo że słyszałem historię że ludzie robią po kilka gram na dwóch przez noc i nic im nie jest, ale jak zawsze zależy od tematu i organizmu. Po długim detoksie jedna mała weszła zajebiście i czułem się nieziemsko, ale kolejne już były tylko utratą

Tasde +14
Pytanie mam, czemu cały czas panuje przeświadczenie, że Murański miał depresję i zmarł jakby popełniając samobójstwa a nie to, że był po prostu uzależniony i się zaćpał co po odwyku jest dość łatwe?
#famemma
#famemma

https://store.steampowered.com/app/11480/Soldiers_Heroes_of_World_War_II/
Pamiętam jak ta gra weszła, oczywiście na piracie grałem, starforce'a chyba miało, więc nie było łatwo, ale jak odpaliłem... miodne to było, możliwośc sterowania każdym wojakiem i klimat. Pamiętam jak w pierwszej misji Aliantów była misja, że Shermanem trzeba było chronić się przed atakami Niemców - okopuje się i czekam - cudem przeszedłem tą misję, Sherman ledwo zipał, rozwalona gąsienica i chyba wieżą nie dało się skręcać, ehh te emocje, co wy wiecie o prawdziwym gamingu przegrywy, co bez 60FPS i 4k nie potrafi grać xD.
Polecam, za 18zł, a pewnie na wyprzedaży jeszcze mniej, świetny deal.
aha, spoko stary pierdzie
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby nie to, grę przechodziłoby się w cztery godziny :P
@NoNAnt5: o tak :). Trzeba dodać, że fizyka była tam conajmniej niezła, rozwało się budynki, płoty, drzewa itd.