Wpis z mikrobloga

Odhaczamy listę ciekawostek o rzeczach najważniejszych na stacjach benzynowych ( ͡º ͜ʖ͡º) Kawa już była, czas na hot dogi!

Ratują w długich trasach, późnych powrotach do domu #pdk, a jak rzecz wygląda “od kuchni”?

1. Do tej pory, sprzedaliśmy 439 milionów hot-dogów na stacjach #orlen, każdy Polak statystycznie zjadł ich już ponad 11!
2. 850 kombinacji smakowych, w tym wersje wege
3. Numer 1 w badaniach preferencji klientów
4. Nasze hot dogi to najpopularniejsza przekąska w kraju

#jedzenie #jedzzwykopem #ciekawostki
Pobierz orlen_lite - Odhaczamy listę ciekawostek o rzeczach najważniejszych na stacjach benzy...
źródło: comment_b4tYcL1xHPGe9zsPI5NvL26dMomUxSQG.jpg
  • 81
@orlen_lite: przyznam się że tankuję czesto na Orlenie ale nigdy hotdoga u was nie jadłem. Za to często jadam je w sieci Żabka. Ale chyba jutro pójdę i spróbuję. Mało tego! Pójdę też do Żaby i kupię drugiego a potem wrzucę porównanie który lepszy. A jak mi zasmakuje to przerzucę sie na wasze orlenowskie( ͡° ͜ʖ ͡°) co Wy na to @orlen_lite macie ochote zmierzyć się z
@orlen_lite: dla mnie na hot-dogowym rynku numerem 1. jest Circle K, gdyż:
paróweczki i kiełbaski grzane na płycie > gówno z ulicy > parówki z rolkowego podgrzewacza.
@orlen_lite: Premier Morawiecki nie chciał tego gówna sponsorować za hajs banku tylko dopiero jak wyszły taśmy to zrobił to za pieniądze podatników. Powiedzcie mi jak się z tym czujecie? Państwowa spółka działa dokładnie tak samo jak TVP i uprawia partyjną agitację. Ja bym usunął konto gdybym był za nie odpowiedzialny.
Do tej pory, sprzedaliśmy 439 milionów hot-dogów na stacjach #orlen, każdy Polak statystycznie zjadł ich już ponad 11!

@orlen_lite: Ach, średnia arytmetyczna. Ja na ten przykład nie zjadłem ani jednego ( ͡° ͜ʖ ͡°)