Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +103
Nasz szanowny kolega lekarz @gracilis zarobił 11 tysięcy netto, czyli około 16 tysięcy brutto na rezydenturze. Jakieś 3-4 lata po studiach.
Niestety, 11 tysięcy to dla niego MAŁO. I to nie jakieś zwyczajne mało, on uznaje te kwotę za skandalicznie niską! Co za bezczelność ze strony systemu! Jak on ma z tego wyżyć?! Jeszcze specki nie skończył, jeszcze prywaty nie zaczął, a już 11 do rączki śmierdzi. Pytanie ile byłoby w takich
Niestety, 11 tysięcy to dla niego MAŁO. I to nie jakieś zwyczajne mało, on uznaje te kwotę za skandalicznie niską! Co za bezczelność ze strony systemu! Jak on ma z tego wyżyć?! Jeszcze specki nie skończył, jeszcze prywaty nie zaczął, a już 11 do rączki śmierdzi. Pytanie ile byłoby w takich
źródło: konowaly
Pobierz
se_mallo +392
a ona i tak wybierze bezrobotnego ćpuna 1,9m albo mokebe co cały dzień leży na kanapie i synek będzie wszystko oglądał zza szybki xd #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki
źródło: 1000003860
Pobierz

Stwierdziłem, że pora naprawić wieloletnie zaniedbania, stomatologa to już z 7 lat nie odwiedzałem, a zęby coraz ładniejsze się nie robią, to teraz szukam gdzie by tu się wybrać. Dodam, że dentystów się boję jak wody święconej, więc priorytetem jest dla mnie podejście do pacjenta... nie chciałbym znowu się zrazić ( ͡° ʖ̯ ͡°). Fajnie byłoby też nie wydać milionów monet, choć pewnie i tak parę tysiaków włożę w ten interes, więc to trochę kwestia drugorzędna xD
To jak, ktoś coś?
#dentysta #stomatologia #warszawa #ursynow #mokotow #zeby
Ponieważ korytka z wodą święconą są siedliskiem groźnych bakterii kałowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dawno wyleczone, najpierw prywatnie, a później w Luxmedzie (dzięki korpo), co pozwoliło ograniczyć koszty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zastanawia mnie jednak, skąd chęć odpisania na mój wpis sprzed prawie półtora roku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)