Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#przegryw #wygryw #logikarozowychpaskow #heheszki #bekazrozowychpaskow #zwiazki #s--s #tinder #redpill #blackpill #podrywajzwykopem
@hayleysuch: co w takim razie wg ciebie?
„lubię twoje chude łapki” xD
@hayleysuch: Nie "zadbany" tylko nasterydowany. Kobiety mają mega wysokie wymagania i nawet to co już nie jest naturalne nawet im się podoba, tzn mutanci genetyczni. I jak tu zwykły chłopak ma się podobać...
Komentarz usunięty przez autora
@Solstafir: Niekoniecznie. Przegrywami są najczęściej ludzie, którzy są k------o zaniedbani, albo którzy po prostu mają jakieś problemy ze swoją charyzmą. Nieprzypadkowo utożsamia się przegrywów z nerdami, bo ci w ogóle nie mają praktyki w jakiejkolwiek
https://www.wykop.pl/wpis/45424583/po-raz-ostatni-wrzucam-zdjecie-robilem-to-trzy-raz/