Wpis z mikrobloga

Długo wyczekiwana wtyczka do #ncplusgo dla Kodi 18 powstała! Autorem jest niezawodny mbebe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poradnik: https://kodiwpigulce.pl/jak-zainstalowac-dodatek-ncgo-w-kodi-18-poradnik/

Jeśli ktoś mógłby zrobić screenshoty wtyczki po zalogowaniu, czyli jak wygląda dostępność i nam podesłać bylibyśmy wdzięczni bo nie mamy chwilowo odstępu do konta NC+GO.

#kodi #kodiwpigulce #ncplus
kodiwpigulce_pl - Długo wyczekiwana wtyczka do #ncplusgo dla Kodi 18 powstała! Autore...

źródło: comment_0Hu8nGLS7XQfSqM7MyN1HLcUbu4W1hyK.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@kodiwpigulce_pl: @guowa: wtyczka jest mega :o działa lepiej niż ich własna apka, bo na liście telewizji nie pokazuje kanałów "z kłódką" czyli tych, których nie mamy wykupionych.
Żeby zalogować się nie trzeba wchodzić do ustawień, przy pierwszym uruchomieniu apka prosi o dane do logowania.
  • Odpowiedz
@estenten: napisałem do autora o możliwość dodania generowania listy m3u aby dodać w Kodi do zakładki Telewizja żeby działało z EPG. Można też ręcznie taką listę stworzyć. Jutro może będę mieć dostęp to stworzę taką listę zanim mbebe doda taką możliwość. :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kodiwpigulce_pl: z paroma wyjątkami. cartoon network się nie chce odpalić, ale to mało istotne.
EPG działa, ale w wersji mini, wyświetla to co aktualnie jest "grane" po lewej stronie po najechaniu na dany kanał
  • Odpowiedz
@kodiwpigulce_pl: Gdzie to wrzucić? Dopiero dzisiaj zainstalowałem KODI xD Możesz dać jakiś artykuł do poczytania, bo pewnie takie pytanie miałeś już over 9000 razy
Szukać jakiegoś dodatku IPTV? Będzie to działało z przyciskiem LIVE TV na pilocie od MiBoxa?

Dobra, ogarnąłem!
  • Odpowiedz