Aktywne Wpisy
EDWARD_MORDAKE +20
Olśniło mnie że w szkole powinien być taki przedmiot jak psychologia, radzenie sobie z emocjami, rozkminki życiowe i takie tematy. Ciekawy jestem jakby to wpłynęło patrząc na dzieci od najmłodszych lat na ich późniejsze życie
Jakiś dobry, świeży #filmnawieczor ?
- A co mi po takiej synowej co to już trzeci raz roni?! Wnuka nigdy nie doczekam. Mógł 'wziąść' (tak powiedziała, wziąść a nie wziąć) lepszą.
- Anka, ale jak ty mówisz o tej biednej dziewczynie? Boga w sercu nie masz? - druga pani wykazała się współczuciem i klasą oburzając się na słowa koleżanki.
Mam nadzieję że ta dziewczyna nigdy bezpośrednio takich słów nie usłyszała (╯︵╰,)
#feels #smutnazaba bo to diabelnie smutne tak przedmiotowo traktować drugą osobę, #ciaza , i ze względu na mentalność tej baby #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez moderatora
Brzydzą mnie takie stare babska. Takie stare baby to wiadomo co i wiadomo czym ϟ ϟ ϟ
@asique: Jest w tym mądrość. Mama, której wiedzę i doświadczenia w tym zakresie bardzo szanuję, mówiła żeby przynajmniej do końca pierwszyego trymestru nic nikonu nic nie mówić, bo wszytko może się wydarzyć a potem ludzie "bedo gadać". Z deugiej
Komentarz usunięty przez autora
No i tak jak @wurst: mniej o tym mówiono a kobiety zachodziły w ciążę młodo kiedy
@nama: też będziesz takim starym zbrzydłym babskiem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)