Wpis z mikrobloga

@DinaKaliente:
Ogarnij szczote na glowie, naloz troche tapety, ubierz sie jak czlowiek i znajdziesz jakiegos orbitera. Ale nie licz na 10/10 bo tacy maja mase lepiej wygladajacych i na ciebie nie spojrza. Szukaj w swojej lidze.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mojs ty, ale to samo można powiedzieć o facetach

Ogarnij fryzurę i dopasuj ja do kształtu twarzy, schudnij/przybierz na masie, ubierz się jak człowiek i od razu jakaś loszka się zakręci. Ale nie licz na 8-10/10, bo one mają Czadów na pęczki i nawet na Ciebie nie spojrza. Szukaj w swojej lidze.
  • Odpowiedz
@seshh: ja nie z tagu przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja z modyfikowanej gorace /2/. Mam 169, dlugie wlosy i rucham. Mi tego nie trzeba mowic. XD
@DinaKaliente: trudno powiedziec nie widzac osoby i jej nie znajac. Nie, nie musisz wysylac. Pewnosc siebie, cycki do przodu i teoche tego waszej kobiecej magii, ze patrzysz na jakiegos zadziornie czy ki #!$%@?. Zalezy co lubisz.
  • Odpowiedz
@DinaKaliente: bez obrazy - puszysta? Jak tak, to trafiasz na bialorycerzy 2/10 co chca ksiezniczke 9/10 wyrwac i grubsze dla takich to zlo. Takich nie ogarniesz. Sam wole szczuplejsze, ale kto wybrzydza ten nie rucha, wiec czasem to co wole nie rowna sie temu co wyrwe.
Kiedys znajdziesz.
  • Odpowiedz
@Mojs: Teraz jestem grubsza parę kilogramów (nie paręnaście xd) ale jak ćwiczyłam i trzymałam dietę i byłam w miarę szczupła, nie wyglądałam super bo do tego musiałabym chyba operacje zrobić, ale i tak zawsze było tak samo więc już co za różnica. Nikt nigdy się za mną nie oglądał ani nie spojrzał tak jak na przykład na moją siostrę xd o dziwo jak idziemy razem to już raptem się na
  • Odpowiedz