Aktywne Wpisy

bArrek +436
Internet spowodował normalizacje z--------a. Kiedyś jak ktoś był zjebem to miał wokół siebie w większości normalnych ludzi i musiał się jakoś hamować, zachowywać normalnie. A teraz? Teraz znajdzie w necie takich samych s-----------w z całej Polski albo i jeszcze dalej i będą się wzajemnie klepać po plecach i wpajać że to wszystko normlane tylko jak zwykły człowiek z boku popatrzy to ma takie ja p------e

DywanTv +1
Będę niedługo szukał pierwszego moto. Aktualnie jestem w trakcie kursu na A. Chyba sensowna jest rada, żeby na pierwsze moto kupić coś "taniego", czego nie bedzie szkoda w razie jakiegoś przewrócenia moto itd.
Co z tych dwóch moto według was byłoby lepszym wyborem na pierwszy?
Honda CBF 600 z 2008 roku - ABS, wtrysk, zarejestrowana w PL, jakieś 76 KM
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/honda-cbf-honda-cbf-ID6Hblx9.html
Co z tych dwóch moto według was byłoby lepszym wyborem na pierwszy?
Honda CBF 600 z 2008 roku - ABS, wtrysk, zarejestrowana w PL, jakieś 76 KM
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/honda-cbf-honda-cbf-ID6Hblx9.html

Po jaką cholerę PiS ciągle Stasia promuje? Dlaczego się od niego nie odcięli?
Z której strony bym na ten fenomen nie spojrzał, to zawsze wychodzi mi jedno i to samo - jest dla nich większym obciążeniem PRowym niż jest tego wart. Cały jego "polityczny życiorys" to jest pasmo klęsk - komunistyczny prokurator, w wolnej Polsce zasłynął umorzeniem śledztwa w sprawie księdza-pedofila, potem stał się twarzą niezwykle "udanych", "przemyślanych" i "wcale nie autokratycznych" zmian w sądownictwie czy, ogólniej, wymiarze sprawiedliwości jako takim.
Jaka jest jego funkcja, tak dokładnie? Po co Piotrowicz PiSowi? Jaki mają "zysk" z trzymania się kogoś takiego? Że usłużny klakier? Kurna no - przeciez w PiSie takich ludzi masa, bez problemu znajdą zastępstwo BEZ komunistycznej, paskudnej przeszłości.
Długa ręka Tadeusza jest aż tak długa? Może Stasiu jest tylko pacynką i sam do końca swej roli nie rozumie? A może, klasycznie, "ma na wszystkich papiery"?
#neuropa #polityka #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
Piotrowicz jest związany z Toruniem?
Bo jeżeli chodzi o Toruń, to Szyszko umarł, a Sobecka utraciła mandat.
I może chcą wprowadzić PIOTROWICZ STAJL w sposób obradowania TK.
PiS potrzebuje takich ludzi - wiernych fanatyków.
@stefan_pmp: Też tak myślałem - ale to już przestało mieć dla mnie sens. Jak ktoś robi zbyt wiele smrodu wokół Partii Matki, to Partia Matka się takiej osoby pozbywa - nie liczę płotek w rodzaju Misiewicza, taka kuracja spotkała przecież nawet Najlepszą Premier w Dziejach czy wielkiego łowczego smoleńskich spisków, Macierewicza. Wiadomix - Partia Matka pozbywa się ich dla picu, zapewniając miękkie lądowanie,
pamiętasz Banasia? bo ja już nie( ͡° ͜ʖ ͡°)