Wpis z mikrobloga

Nigdy nie uważałem neuropy czy tych płatnych trolli którzy ostatnio spamują wykop swoimi pseudointelektualnymi wysrywami związanymi z LGTTQWERT na tagach konfederacji za zbyt inteligentnych, ale to już przewyższa każdy szczyt głupoty. Użytkownik @Print_Screen znany płatny troll z neuropy porównał właśnie zorganizowany wyjazd na Marsz Niepodległości, za który ma zapłacić uczestnik do opłacanych uczestników kolorowych marszów. Na które organizowano darmowe wyjazdy i PŁACONO uczestnikom, a nie oni płacili. Radzę neuropie zmienić trolli i zatrudnić takich powyżej 70 IQ.
#konfederacja #bekazlewactwa #urojenialewakoidalne #neuropa #4konserwy #marszniepodleglosci #lewackalogika
Adrianx123 - Nigdy nie uważałem neuropy czy tych płatnych trolli którzy ostatnio spam...

źródło: comment_1d9tf7d5x6LluefP9SFDwec1C6ICNe8W.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jamtojest: Ale ja nie twierdzę, że wszyscy są opłacani. To Ty sobie sam tworzysz tego chochoła, żeby wygodnie go sobie zwalczać. Ja twierdzę jedynie, że bez tych opłacanych te marsze równości by się zwyczajnie nie odbywały. QED
  • Odpowiedz
@to_po_prostu_ja: By się nie odbywały, czyli byłoby za mało uczestników, czyli prawie wszyscy są opłacani. Sam to piszesz, a potem piszesz, że tak nie twierdzisz.

Jeszcze powinieneś napisać, że masz znajomego geja, który nie popiera tych marszów.
  • Odpowiedz
@jamtojest: Nie wiem, czy rzeczywiście nie rozróżniasz między "prawie wszyscy", a "bez nich by się nie odbyło", czy trollujesz mnie celowo.
Cóż, będę chyba musiał żyć z tą niepewnością. Spokojnego dnia życzę.
  • Odpowiedz