Wpis z mikrobloga

mam 19 lat , spodobała mi się 24 latka , różowe w jej wieku , jak zagadać , jak się zachowywać mimo takiej różnicy wieku , bo szczerze mówiąc nie wiem co w jej wieku się robi , interesuje i jakim się jest bo nie mam znajomych w tym wieku , oprócz seksu to nie wiem co z nią bym mógł robić i o czym gadać.
Mogłybyście mi coś doradzić pomóc w tych sprawach

#tinder #stulejacontent #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
  • 20
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@edipunk88: 19vs24 to chyba z największych możliwych przepaści, mówię Ci to z autopsji bo spotykałem sie z 19tką w wieku 24l.
Ty jesteś w liceum, a ona już pewnie po studiach. Zupełnie inne priorytety w życiu, lepiej odpuść
  • Odpowiedz
@edipunk88 bez sensu podejście. Wiek to tylko liczba. Ja mam mentalność i się interesuję tym samym, co w liceum, a jestem już grubo po studiach. Ale sam fakt, że w taki sposób opisujesz sytuację już mi się wydaje źle rokujący. Jeśli nie masz pomysłu na to, co z nią robić, to sobie odpuść. Nie sądzę, żeby to jej wiek był tu największym problemem.
  • Odpowiedz
@unhappy_pill: problem w tym ze nic niewiem o niej czym się interesuje ani co , totalnie nic , nie ma jej w internecie nawet aby sprawdzić , czegoś się dowiedzieć , wiem jak ma na imie i na nazwisko ale w mediach nie istnieje , jedynie mogę się dowiedzieć poprzez zagadanie, i wtedy dowiem się czy coś wyjdzie czy nie , tylko wole przemyśleć czy warto w to wchodzić i
  • Odpowiedz
@TestoDepot: no tak nie mam , nie pracuje , mieszkam ze starymi i jestem 7/10 według kobiet , ona sama nie jest jakoś 10/10 , starzy mi mówią ciagle kiedy będę miał kobietę , chyba nie tak szybko , jestem nieśmiały i wstydliwy trochę
  • Odpowiedz
@TestoDepot: no mam hajs swój kilka tysięcy odłożone , rodzice tez mi dają niczego mi nie brakuje , jak chce to zawsze mi dają to co chce , lepsze 7/8 na 10 niż mniej jak na faceta ona jakaś wybitnie piękna nie jest 24 letnia blond deska szara myszka wydaje się być wstydliwa i nieśmiała jak ja
  • Odpowiedz
szara myszka

@edipunk88: najgorzej

Daj se spokój, w ogóle na #!$%@? ci stare próchno 24lvl jak sam masz 19? Chyba, ze chcesz tylko zaruchać, to zamiast się trudzić bez sensu bo i tak pewnie jej coś nie będzie pasowało to idź na #roksa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz