Aktywne Wpisy
TSR44 +319
ATAT-2 +342
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Ale mam wrażenie, ze od chyba 2017 r. mam taki pogorszony nastrój. Kiedyś byłam przebojowym, utalentowanym muzykiem rockowym, który grał na gitarze, basie i perkusji (przynajmniej, dopóki nie chciałam grać w zespole... czepiali się do mnie, choć wiem, co to są tonacje, jak poprawnie trafiać w takie dźwięki, jak C, D, dis itp., nie lubili mojego ulubionego zespołu, czyli Rush).
Teraz to o niczym innym nie myślę, niż aby popełnić samobójstwo, bo życie nie ma sensu. Choć co moi rodzice powiedzą na ten temat? Oni się w sumie troszczą (choć mnie restrykcyjnie wychowali) Myślę, że jestem kompletnie bezwartościowa, z wiekiem nawet wysłowić się nie potrafię, z paraliżującego lęku przed ludźmi.
Aha, i nie mam chłopa i nie zamierzam. To tylko kłopoty i narażenie mojej reputacji na uszczerbek.
Przepraszam, to nie jest zarzutka... musiałam wyrzucić z siebie moje żale.
#chorobypsychiczne #mamdola #feels #gorzkiezale #samotnosc #niewiemjaktootagowac #depresja #brakwiarywsiebie
Komentarz usunięty przez moderatora
@blablaelotrzydwazero: masz wytłumaczenie xD
Komentarz usunięty przez autora