Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W tym roku kończę klasę maturalną, gdzie większość ma mnie za śmiecia. Nie dokuczają ale mają mnie w dupie od 1 klasy niezależnie od tego czego bym nie zrobił. Będą rozdawane świadectwa to oczywiście będę chciał wyjść z klasy jak najszybciej bez słuchania przemówienia wychowawcy o cudownych 4 latach. Jakiś pomysł jak odejść z klasą?

Wiem że wcześnie pytam ale przynajmniej nikt z mirkujących "kolegów" nie skojarzy postu na AMW.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale w sumie to o #!$%@? ci chodzi? xD Nic ci nie robią, sam mówisz że cię w dupie mają. Także najwidoczniej nie jesteś ciekawą osobą, nie jest im potrzebna twoja osoba i po prostu wolą wyłączyć Cię z grupy niż gnoić. I co chcesz zrobić z tym fantem? I o co chodzi z odejściem z klasą? Pobić ich chcesz? Wysadzić się? Nasrać na środku klasy? Salto #!$%@?ąć? (
  • Odpowiedz
Jakiś pomysł jak odejść z klasą?

@AnonimoweMirkoWyznania: Czegokolwiek byś nie zrobił to albo wyjdzie, że masz ból dupy, albo coś w ten deseń, wyjść i #!$%@? i zająć się swoim zyciem, a oni niech robią co chcą. Jak będą organizowali zjazdy ileś tam lat po maturze to nawet się nie wybieraj, nie ma sensu. To są tak toksyczne imprezy, że wieczór panieński, gdzie wszystkie uczestniczki z zazdrości nienawidzą przyszłej panny
  • Odpowiedz